Секси в къси розови панталонки: Меган Маркъл впечатли по време на закачлива среща с принц Хари

Щастливи, свободни и влюбени... Меган Маркъл и принц Хари сякаш са оставили цялата кралска драма зад гърба си и живеят наистина безгрижно в Лос Анджелис. 

Двамата бяха забелязани на мач на Лейкърс срещу Мемфис Гризлис в понеделник вечерта и от снимките личи, че са се забавлявали чудесно, а любовта помежду им е очевидна.

41-годишната Меган впечатли с тоалета си - зашеметяващи къси розови панталонки, съчетани с блейзър в същия цвят, бяла тениска и токчета в телесен цвят. Хари от своя страна бе избрал да облече дънки, сако и маратонки.

Двамата изглеждаха в отлично настроение по време на мача и дори на няколко пъти попаднаха на големия екран, на който излъчват кадри от публиката. На тях се вижда как Меган и Хари си говорят и се смеят. Камерите уловиха и сладък кадър, на който двамата навеждат глави един към друг и се смеят, докато Меган гали ръката на съпруга си нежно.

Закачливата им среща идва часове, след като Меган направи изненадваща поява в специално видео в чест на приятеля ѝ Мисан Хариман. Той е фотографът, който е запечатил някои от най-важните и лични моменти в семейството на Хари и Меган, включително снимките от втората бременност на херцогинята и първият портрет на малката Лилибет.

Само след броени дни Хари ще отлети обратно към Великобритания за коронацията на баща си, но както вече стана ясно, Меган и двете им деца няма да го придружат. Очаква се посещението на Хари в родния му дом да бъде кратко, за да се прибере и да празнува рождения ден на Арчи, който навършва 4 години на 6-ти май - денят на коронацията на крал Чарлз.

Миналия уикенд Меган излезе с изявление във връзка с отсъствието си от коронацията. Според някои издания Меган е решила да не присъства заради "незадоволителните разговори, които е провела с крал Чарлз по повод обвиненията ѝ към кралското семейство в несъзнателен расизъм".

Отговаряйки на тази статия, говорители на Меган споделиха следното: "Херцогинята на Съсекс е съсредоточена върху сегашния момент и не мисли за кореспонденция, която се е случила преди 2 години и се е отнасяла за неща, които са се случили преди четири години. Всички останали интерпретации за грешни и лъжливи. Съветваме таблоидните медии и всички кралски кореспонденти да спрат да създават сами "новини".

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти