„Мирни преговори“: Принц Хари се сдобрява с крал Чарлз, но не и с принц Уилям

Изглежда, че ледовете между принц Хари и крал Чарлз се стопяват, но не може да се каже същото за принц Уилям – или поне ако съдим по информацията от британския Telegraph.

Изданието съобщава, че Хари и Чарлз са „провели мирни преговори“ преди принцът да потвърди плановете си да присъства на коронацията, но все още не е разменил нито дума с брат си.

Според анонимен приятел разговорите между баща и син са били „положителни“. Уилям обаче все още се чувства предаден заради мемоарите на брат си „Резервен“, както и от многобройните му телевизионни изяви и документалния сериал на Netflix.

Междувременно се твърди, че Хари е прекарал „няколко седмици в агония“, решавайки дали да присъства или не на коронацията, но източник твърди: „Става дума за това да се появи, да покаже подкрепа и да бъде до баща си. Това беше много лично решение, а не PR.”

Докато навярно принц Хари и Чарлз очевидно поправят отношенията си, сред останалите членове на кралското семейство липсва възторг относно събирането.

Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети

Източници споделят пред Daily Mail, че други членове на семейството нямат „никакъв интерес“ да говорят с Хари освен „обичайното поздравяване“ и че Уилям специално „няма планове да говори с него“.

Встрани от това, едва ли изобщо ще има много възможности за разговори – очаква се Хари да присъства единствено на самата коронация и да отсъства от всички останали церемонии (включително събирането на балкона, където кралските особи помахват). След това херцогът на Съсекс ще отлети у дома при съпругата си Меган Маркъл, която през това време остава в Калифорния, за да отпразнува 4-ия рожден ден на сина им Арчи.

Вековните традиции, които крал Чарлз ще спази или наруши при коронацията си

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти