„Едно от най-трудните неща“ за Кейт е било да се появи с Хари и Меган, издава член на семейството

Поддържането на съвършена фасада не е лесна задача дори за професионалист като принцесата на Уелс. Оказва се, че общата ѝ поява заедно с принц Уилям, принц Хари и Меган Маркъл след смъртта на кралица Елизабет ѝ се е отразила емоционално.

В новата биография, посветена на Чарлз Трети - „Нашият крал“, кралският кореспондент и автор Робърт Джобсън разкрива, че по време на обиколката сред почитатели в Уиндзор през септември новата принцеса на Уелс е била съвсем наясно с „неприязънта“ между съпруга ѝ и семейство Съсекс.

„Катрин по-късно признава пред старши член на кралското семейство, че чувството на неприязън между двете двойки е било такова, че съвместната разходка е била едно от най-трудните неща, които някога е трябвало да направи“, пише в книгата Джобсън, цитиран от Daily Mail.

Когато двойките изненадващо се появиха заедно, мнозина си помислиха, че това може да е първият сигнал за подобряване на обтегнатите отношения. Според Джобсън обаче подобно впечатление е просто „илюзия“, а между четиримата все още има напрежение.

„Това „повторно събиране“ изглеждаше по-скоро като умишлен жест, отколкото като сигнал, че Великолепната четворка по някакъв начин се е завърнала заедно“, казва Джуди Джеймс, експерт по езика на тялото, още през септември миналата година пред The ​​Sun.

„Техният език на тялото издаваше и друго освен желание да се направи правилното и зряло нещо - да уважат както баба си, така и баща си, новия крал.“

Анализът на Кейт по време на появата през септември, направен от Джеймс още тогава, потвърждава твърдението на Джобсън в книгата му.

„Докато четиримата стояха лице в лице в края на обиколката, и Меган, и Кейт всмукаха устни вместо да се усмихнат една на друга и на съпрузите си“, добавя Джеймс. „Кейт се отдалечи толкова, че Уилям протегна ръка, за да я дръпне към Хари и Меган за подреждането им накрая“.

Кейт Мидълтън принц Уилям Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Припомнете си още снимки от събитието в галерията тук:

Отново заедно: общата поява на Кейт, Уилям, Меган и Хари два дни след смъртта на кралица Елизабет

За разлика от дните на траур след смъртта на Елизабет Втора, Великолепната четворка няма да се събере в пълен състав за коронацията на Чарлз и Камила на 6 май. Прочетете повече тук ► Решено е: Бъкингам обяви дали принц Хари и Меган Маркъл ще присъстват на коронацията

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти