Меган Маркъл сложи край на семейна драма с нова победа

Меган Маркъл празнува поредната си съдебна победа, след като стана ясно, че американски съд е отхвърлил дело за клевета, заведено срещу нея от полусестра ѝ Саманта Маркъл.

Саманта, дъщеря на Томас Маркъл, обвини херцогинята на Съсекс, че разпространява „очевидно неверни и злонамерени лъжи“ пред „световна публика“ в интервюто с Опра Уинфри през 2021 г., което Меган даде заедно със съпруга си принц Хари.

Информационна агенция PA, която е получила достъп до съдебни документи, съобщава, че съдия от Флорида е отхвърлил делото. Той е заявил, че Маркъл е изразила „мнение за детството си и връзката си с полубрат си“, а чистото изразяване на мнение „не може да бъде доказано невярно“, пише британското издание HELLO.

Американският окръжен съдия Шарлийн Едуардс Хониуел пише: „Както един разумен слушател би разбрал, ответникът просто изразява мнение за детството си и връзката си със своя полубрат и сестри.“

„По този начин съдът намира, че изявлението на ответника не подлежи на обективна проверка, нито е предмет на емпирично доказателство... ищецът не може правдоподобно да опровергае мнението на ответника за нейното собствено детство.“

Разкрития за Меган Маркъл и семейството ѝ от книгата на Саманта Маркъл

Драмата между двете полусестри започна още през 2018 г., когато Саманта обвини полусестра си за влошеното здравословно състояние на баща им покрай сватбата на Меган и Хари. След поредица публични обиди Саманта издаде и книга, в която представи своята гледна точка за отношенията си с Меган и динамиката в семейството.

Семейна драма: Братът на Меган Маркъл не е поканен на сватбата ѝ с принц Хари

► Сестрата на Меган Маркъл призна, че „осребрява“ връзката си с херцогинята

► Драмата продължава: Сестрата на Меган Маркъл я нарече „егоист и социопат“

► Защо полусестрата на Меган Маркъл сравни принц Хари с хамстер?

► Неканена гостенка: Сестрата на Меган Маркъл планира да се появи в Двореца

► Изненада: сестрата на Меган Маркъл ѝ се извини за обидите!

► Сестрата на Меган Маркъл се опита да нахлуе в двореца Кенсингтън

► И майката на Меган Маркъл попадна под обстрела на полусестрата на херцогинята

► Сестрата на Меган Маркъл е била „смаяна“ от съобщение на принц Хари до баща им и още разкрития за херцогинята в нова книга

Малко преди това съдебно решение херцогинята на Съсекс отбеляза друг успех – тя бе удостоена с награда „Грейси“. Отличията на Фондацията „Алианс за жените в медиите“ се връчват за принос в подкрепата на дами, а Меган спечели в категорията Най-добър водещ на подкаст за своята поредица Archetypes, чиято цел бе да „анализира, изследва и обърне етикетите, които се опитват да възпират жените“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти