Защо полусестрата на Меган Маркъл сравни принц Хари с хамстер?

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Саманта Маркъл още веднъж се прицели в сестра си, която отскоро е херцогиня на Съсекс, пише E! News.

Този път в повод се превърна рожденият ден на принц Хари тази събота, когато полусестрата на Меган Маркъл за пореден път се възползва да обърне внимание на това как кралското семейство игнорира баща им Томас Маркъл.

Саманта написа в Twitter:

„Честит рожден ден, Хари! Докато нападаш тортата си, помисли за пожеланията, които така и не изпрати на своя ТЪСТ!“

Снимка: netinfo

Думите са придружени от снимка на хамстер, който посяга към парче торта и чип за покер. Единственото, което животинчето би могло да има общо със съпруга на херцогинята, е рижавият цвят.

Саманта постъпи по подобен начин и за рождения ден на Меган Маркъл на 4 август. Тогава пожеланието беше: „Честит рожден ден, Мег! Би било подходящо и мило от теб да изпратиш на баща ни картичка със закъснение за рождения му ден на 18 юли.“

В други съобщения в социалната мрежа наскоро сестрата на херцогинята я нарече Круела Девил и заплаши, че ще държи нея отговорна, ако баща им издъхне наранен и отчужден от дъщеря си, която вече е част от кралското семейство.

От Бъкингам продължават да отговарят с мълчание на изявленията на Томас и Саманта Маркъл в медиите и социалните мрежи. Неотдавна се говореше, че херцогинята планира среща с баща си по време на своята лятна почивка, но засега няма информация дали това наистина се е случило.

Принц Хари Меган Маркъл
Снимка: Getty

Междувременно принц Хари и Меган Маркъл продължават с работните си ангажименти, като им предстои скоро да се върнат в клас, пише Darik News. На 24 септември двамата ще посетят Университета в Лофбъро, за да присъстват на наградите We Are Coach Core. Те имат за цел да променят живота на младите хора, използвайки силата на спорта.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти