Драмата продължава: Сестрата на Меган Маркъл я нарече "егоист и социопат"

Меган Маркъл подпис
Снимка: Getty

Жадното за медийна слава семейство на Меган Маркъл не престава да дава интервюта и публично да нагрубява херцогинята на Съсекс и се питаме как ли ще завърши всичко това?

Преди няколко дни бащата на Меган се оплакваше в интервю от факта, че не се е чувал с дъщеря си и докато съпругата на принц Хари остава мълчалива към всички нападки по неин адрес, то сестра ѝ Саманта Маркъл определено не знае кога да замълчи.

В интервю Саманта споделя, че баща им винаги е поставял на първо място Меган и дори е пренебрегвал другите си деца заради нея, а сега определя отношението на новата херцогиня спрямо баща им като "егоистично и дори садистично".

Сестрата на Меган дори не спира тук, а продължава с обидните квалификации. Според нея поведението на Меган е като на "социопат" и тя винаги се е държала жестоко с всички членове на семейството си и ги е пренебрегвала цял живот.

По принцип политиката на Кенсингтън е да не коментира подобни лични разправии, но в светлината на безспирните обиди към съпругата на принц Хари от двореца обмислят по-стриктен подход към семейство Маркъл. Техният кратък коментар е, че "това не може да продължава".

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти