Спортна победа за принц Хари, отпразнувана с целувка

принц Хари и Меган Маркъл целувка
Снимка: Getty

Меган Маркъл доказа, че е най-големият фен на принц Хари, подкрепяйки участието му в благотворителен мач, който тя посети, пише британското издание Hello Magazine.

Херцогът и херцогинята на Съсекс присъстваха мача за Купата по поло Sentebale, който се състоя на територията на Клуба по поло в кралския окръг Беркшир. Мачът се състоя в подкрепа на Sentebale – благотворителната организация, която принц Хари и принцът на Лесото – Сийсо, основават в памет на своите майки.

Sentebale неслучайно означава „не ме забравяй“ на местен език. Спортното събитие се състои всяка година, за да събира средства и разпространява информация за организацията. Тя работи с деца и младежи в Лесото и Ботсвана, заразени с ХИВ, боледуващи от СПИН или загубили родителите си заради тези заболявания.

По време на мача принц Хари отбеляза два от общо трите гола на своя отбор Sentebale, който спечели срещу противниците от Royal Salute с резултат 5:4. При получаването на наградата херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха рядък момент на близост пред погледите на останалите.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Меган Маркъл изглеждаше чудесно дори при температура над 30 градуса. За събитието херцогинята бе избрала тъмносиня рокля с колан на Carolina Herrera, комбинирана с обувки Aquazzura в телесен цвят, семпли диамантени обеци, слънчеви очила и чанта в тон с обувките ѝ, струваща само 26 паунда.

принц Хари и Меган Маркъл
Снимка: Getty

Това е последното събитие, на което виждаме двойката, преди тя да се отдаде на лятна ваканция и отсъствие от прожекторите поне за няколко седмици. Разгледайте останалите снимки от вчерашния ден в нашата галерия, за да не ви липсват съвсем Хари и Меган!

Към галерията >>>

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти