Сестрата на Меган Маркъл е била „смаяна“ от съобщение на принц Хари до баща им и още разкрития за херцогинята в нова книга

Меган Маркъл принц Хари
Снимка: Getty

Саманта Маркъл издаде книга, посветена на своята полусестра, херцогинята на Съсекс, и очаквано не спестява критиките си към нея.

„Дневникът на сестрата на напористата принцеса: Част 1“ (The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1) отправя поглед към най-ранните ѝ спомени с Меган Маркъл, за която тя твърди, че е получавала „каквото е искала и имала нужда“ от баща им като дете.

Пред Us Weekly обаче Саманта споделя, че не е написала книгата, за да злепоставя херцогинята.

„Противно на клюките от тролове и слуховете от новинарски агрегатори, моята книга изобщо не е създадена да атакува сестра ми“, обяснява Саманта. „Относимо е. Има много какво да се научи - доброто, лошото и грозното. Бях достатъчно искрено, че никога не съм писал нещо таблоидно. Казах го преди две години, но никой не искаше да повярва.“

Двете полусестри от семейство Маркъл имат 16-годишна разлика и не разговаряли поне от 5 години насам. Отношенията им единствено се влошават, когато баща им Томас Маркъл е разобличен, че инсценира папарашки снимки малко преди сватбата на принц Хари с Меган Маркъл през май 2018 г. 

В книгата си Саманта признава, че е окуражила баща си за въпросната фотосесия, а двамата с него така и не присъстват на сватбената церемония в Англия.

Вижте в галерията някои от най-големите разкрития за Меган Маркъл от мемоарите на нейната сестра!

Разкрития за Меган Маркъл и семейството ѝ от книгата на Саманта Маркъл

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти