Бащата на Меган Маркъл: „Не се гордея с дъщеря си“

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Томас Маркъл, баща на херцогинята на Съсекс, изрази мнението си по повод новата биография „Да намериш свободата“, в която кралските редактори Омид Скоби и Каролин Дюран изясняват каква е истината зад слуховете около принц Хари и Меган Маркъл.

В интервю за The Sun 76-годишният мъж критикува времето, по което излиза книгата. „Това е най-лошият момент в света за хленчене и оплакване, защото хората по цял свят страдат заради пандемията от коронавирус“, казва той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by i am blake💁‍♀️ (@_megxit) on

Томас допълва: „Обичам дъщеря си, но не се гордея с това, в което се е превърнала днес“.

Бащата на херцогинята, който твърди, че е бил съкрушен да пропусне сватбата на дъщеря си заради сериозен инфаркт, заявява, че е смаян от твърдението в биографията, че Меган е отказала предложението на кралското семейство да помогне за неговата защита.

„Фактът, че кралското семейство ги е посъветвало да ми помогнат, а те са отказали да го направят, е невероятна новина“, споделя той пред The ​​Sun от дома си в Росарито, Мексико.

В „Да намериш свободата“, която трябва да излезе през август, обаче се твърди, че Меган е изпращала на баща си редица съобщения, молейки го да дойде на сватбата ѝ, но те са останали без отговор, дори в нощта преди тя да се омъжи за принц Хари.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти