Сестрата на Меган Маркъл издава книга с разкрития за херцогинята

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Помните ли сестрата на Меган Маркъл? Да, същата, която през 2018 г. призна, че осребрява връзката си с херцогинята, по-късно я нарече „егоист и социопат“, междувременно сравни принц Хари с хамстер, а накрая се извини за обидите.

Сега обаче изглежда, че 56-годишната Саманта Маркъл планира нов, дори по-голям ход, свързан със своята полусестра – книга, която ще разкаже и за отношенията ѝ с Меган.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FeedHub. (@feedhub_)

Мемоарът носи звучното заглавие „Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1“ (“The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1”) и излиза на 17 януари, пишат от Marie Claire. Неговите 330 страници обещават да разкрият „скрити истини“.

„Сред буря от фалшиви новини и медиен хаос, Саманта Маркъл споделя истината за своя живот и семейството си напук на обстоятелства и ултиматуми“, споменава се в анотацията в сайта на издателството Barnes and Noble. „Понякога истината наистина е по-странна от измислицата.“

Кратката биография на Саманта в уебсайта междувременно гласи следното:

„Родена в Чикаго през 60-те години и израснала в Южна Калифорния, Саманта Маркъл е автор, сценарист и съветник, както и сестра на първата съвременна американска херцогиня. След като се бори с множествена склероза в инвалидна количка през по-голямата част от зрелия си живот, предизвикателствата и упоритостта не са ѝ чужди. С един сценарий в препродукция и завършена първа книга, тя продължава да се търкаля нагоре като „скърцащо колело“, вдъхновявайки другите и защитавайки истината, въпреки стереотипи и „фалшиви новини.“

Смята се, че мемоарите са били обмисляни още от април 2016 г., когато връзката на Меган с принц Хари става публична, отбелязват от Tatler. Докато отношенията им се превърнаха във водеща новина, Саманта определи своята полусестра като „повърхностна службогонка“ и обвини Меган за това, че е зачеркнала баща им и други членове на семейството.

През февруари 2019 г. Саманта Маркъл описа в Twitter херцогинята като „богата нарцисистка“, наемаща скъпи експерти за връзки с обществеността, за да подобри имиджа си.

Издаването на мемоарите добявя още едно заглавие в списъка с книги с разкрития за кралското семейство. През 2020 г. излязоха биографиите „Да намериш свободата“ на Каролин Дюран и Омид Скоби, която разказа историята на принц Хари и Меган Маркъл преди и около оттеглянето им от кралски задължение, и „Битката на братята“ от известния историк Робърт Лейси, посветена на отношенията между Хари и неговия брат Уилям.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“
Разкрити тайни на кралското семейство от биографията „Битката на братята“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти