Меган Маркъл отвърна на баща си в съда

Меган
Снимка: Getty

В последните правни документи, представени по делото на Меган Маркъл и британските издатели Associated Newspapers, херцогинята директно отвръща на твърденията на своя баща Томас Маркъл, че никога не му е помагала финансово, макар той да е плащал за обучението ѝ в колеж.

Меган опроверга обвинението му, разкривайки, че е правила „доброволни вноски“ за своя родител, когато започва да получава приходи като актриса през 2014 г. Плащанията обаче спират след сватбата на Меган и Хари през 2018 г., около която отношенията между херцогинята и нейния баща започват да се разпадат.

В съдебните документи, до които The Mirror получава достъп, Меган разкрива още, че не само Томас е плащал за образованието ѝ в Северозападния университет. Тя твърди, че нейната майка Дория Рагланд е допринесла за разходите за обучение, а самата Меган също е получила субсидия и е работила на непълно работно време.

„Във всеки случай се признава и никога не е отричано, че бащата на ищеца я е подкрепял през цялото ѝ детство и в юношеските ѝ години“, се казва в законната документация. „Г-н Маркъл не e плащал за цялото обучение на ищеца в колежа. Майката на ищеца също е допринасяла за плащанията в университета. В допълнение, ищецът е получавала стипендии за академични постижения, което е намалявало дължимите такси за обучение.“

В документа се казва още: „Ищецът освен това е предприела програма за работа и обучение, при която доходите, получени в от извънкласна работа в кампуса, са били прилагани директно за осигуряване и намаляване на разходите за обучение, като по този начин е допринасяла лично за него.“ След като е получила роля в сериала „Костюмари“ Меган е правила вноски към доходите на Томас, които „не са към плащания по заем, а единствено за предоставяне на лична финансова подкрепа на своя баща“.

Причината за настоящия съдебен процес е писмо на Меган към Томас, публикувано по-късно от The Daily Mail без нейно разрешение, припомня InStyle. Херцогинята обвинява изданието в „тормоз, унижение, манипулиране и експлоатация“ на Томас, а ако спечели делото, Меган споделя, че ще дари средствата от компенсация за благотворителност.

Най-добрите модни моменти на Меган Маркъл като херцогиня

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти