Сестрата на Меган Маркъл се опита да нахлуе в двореца Кенсингтън

Саманта Маркъл Меган Маркъл
Снимка: Getty

Саманта Маркъл, която през последната седмица се намира в Лондон, удържа на думата си и направи опит да се срещне със своята полусестра, която вече е херцогиня на Съсекс.

След като днес тя се опита да влезе без покана в двореца в Кенсингтън, на 53-годишната бивша актриса ѝ беше отказан достъп от охраната.

Полусестрата на Меган Маркъл, която страда от множествена склероза, беше придружена от своя партньор. На снимките, направени от фотографи на “Splash News”, се вижда как след отказа да бъде приета, той подава плик на един от охранителите, вероятно съдържащ писмо за Меган Маркъл.

Пристигането на полусестрата на херцогинята се случва две седмици след като представители на кралското семейство получиха нейно писмо, в което Саманта казва, че поведението ѝ „ще ескалира“, ако не ѝ уредят среща с Меган Маркъл.

Източник на изданието “Mirror” казва по темата: „Това беше огромен ход от страна на сестрата на Меган в опит да се види лице в лице с нея, а фактът, че беше отхвърлена, говори много. Меган не се е доближавала повече от това с тази страна на семейството си, откакто е част от кралското, но е ясно, че дворцовият персонал е бил инструктиран да не позволява достъпа.“

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти