Като истински приятелки: новите кадри на Меган и Кейт, които озадачиха интернет

Едно от големите разочарования на кралските фенове е, че поради една или друга причина Кейт Мидълтън и Меган Маркъл не успяха да се сближат достатъчно, за да станат приятелки.

Технологиите обаче сбъдват мечти и благодарение на тях можем да видим как биха изглеждали заедно принцесата на Уелс и херцогинята на Съсекс, ако бяха в близки отношения.

В социалните медии наскоро бяха разпространени изображения на двете дами, създадени от наскоро нашумялата техника на изкуствен интелект. На повечето кадри се вижда как Кейт и Меган позират усмихнати към камерата, застанали любвеобвилно една до друга като истински и неразделни приятелки. А на тези, които двете гледат сериозно, си личи, че обединени биха били доста силен отбор.

Технологията е толкова реалистична, че снимките успяха да изненадат интернет. Фен акаунтите @1royalsnews и @royalstylewatch в Instagram, които първи публикуваха снимките, обаче не назовават кой е инициаторът на тази „фотосесия“.

В коментарите си потребители хвалят креативността на изображенията, но не липсват и мнения, че снимките са неуважителни, тъй като кралските особи едва ли биха одобрили да се експериментира с техните лица.

Въпреки това не можем да отречем красотата на кадрите, за които се надяваме един ден да се сбъднат и в нашата реалност.

Уилям, Кейт, Хари и Меган заедно на службата в чест на кралицата

Последният път, в който принцесата на Уелс и херцогинята на Съсекс се появиха публично заедно, беше на погребението на кралица Елизабет Втора на 19 септември 2022 г. Предстои да разберем дали Великолепната четворка, както феновете наричаха Кейт, Меган, Уилям и Хари, ще се събере и за коронацията на новия монарх - крал Чарлз Трети, която ще се състои на 6 май.

Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти