Принцеса Кейт плени с изящна поява, но озадачи всички след това

Службата в Уестминстърското абатство по случай Деня на Общността на нациите във Великобритания тази година бе по-различна.

След смъртта на Елизабет Втора за първи път Чарлз и Камила присъстваха в качеството си на монарх и кралица консорт, а Кейт и Уилям – като принц и принцеса на Уелс.

Снимки от деня вижте в галерията тук:

Кейт Мидълтън за първи път като принцеса на Уелс в Деня на Общността на нациите

За разлика от миналата година, когато заложи на по-ярък нюанс, в понеделник тази седмица 41-годишната майка на три деца изглеждаше с една идея по-зряло в тоалет от две части, дело на Erdem.

За изящния силует допринасяше пеплум кройката заедно с флоралните мотиви в бяло. Като изискан акцент във визията послужи и тъмносинята шапка с периферия, под която косата на принцесата бе прибрана в нисък кок.

Това беше и първият публичен ангажимент като херцог на Единбург на принц Едуард, най-малкото дете на покойната кралица и принц Филип. Титлата, принадлежала преди на неговия баща, той получи от крал Чарлз Трети по случай 59-ия си рожден ден на 10 март. От тогава съпругата му Софи също вече е наричана Нейно кралско височество херцогинята на Единбург.

Част от кралския състав в деня беше и принцеса Ан заедно със своя съпруг, сър Тимъти Лорънс.

Същата вечер кралските фенове се надяваха да видят още от безупречния стил на Кейт Мидълтън, докато крал Чарлз беше домакин на първия си прием за Деня на Британската общност в Бъкингамския дворец. Принцесата на Уелс обаче отсъстваше осезаемо на събирането, като бе единственият член на първоначалния кралски състав, който не остана за приема.

Наблюдатели бяха объркани от изчезването ѝ се обърнаха към Twitter, за да изразят изненадата си. „Иска ми се Кейт да беше там, за да даде още един майсторски клас по стил“, пише един, а друг се чуди: „Защо Кейт не е на приема? И тя е единствената, която липсва. Много странно…“

Британското издание HELLO разкрива обаче, че принцесата на Уелс изобщо не е била предвидена да присъства на вечерното събитие. В първоначалното прессъобщение от двореца Кейт беше включена сред старшите членове на кралското семейство, които трябва да присъстват, но както пише HELLO, е била допусната грешка.

По всяка вероятност съпругата на принц Уилям е била у дома с трите си деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, пише още британското издание. Известно е, че както принцесата, така и принцът на Уелс, обичат собственоръчно да се грижат за децата си във всеки възможен момент. Извън светлината на прожекторите животът на децата включва инкогнито посещения на зоологически градини, посещения на Природонаучния музей в Лондон, приготвяне на пица и игри на футбол.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти