Видение в синьо: Кейт Мидълтън със скрито послание в избора си на тоалет и бижутата на Даяна

Като глава на Британската общност, ежегодният празник на кралството е един от най-важните дни в календара на кралица Елизабет. Но заради здравословните ѝ проблеми и затруднена подвижност, на църковната служба я замени синът ѝ Чарлз, който е и бъдещият престолонаследник.

Членовете на кралското семейство се събраха в Уестминстърското абатство в Лондон за събирането на Британската общност, след като миналогодишното събитие беше отменено заради пандемията от COVID-19.

Вижте още снимки на кралското семейство в Деня на Британската общност >>>

Принц Уилям и херцогиня Кейт бяха сред първите, които пристигнаха за следобедната служба – и двамата облечени в допълващи се сини тонове. Херцогинята на Кеймбридж избра кралски нюанс синьо за роклята си с палто по поръчка на Catherine Walker, шапка Lock & Co и обувки Rupert Sanderson.

Смята се, че двамата са избрали този цвят не само като поклон към знамето на Британската общност, но и като демонстрация на подкрепа за Украйна, чийто национален флаг е синьо и жълто.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън обявиха подкрепата си за народа на Украйна >>>

Сапфирените бижута на Кейт, които някога са принадлежали на принцеса Даяна, включват колие и обеци, които херцогинята носеше при срещата си с президента Володимир Зеленски и съпругата му Олена Зеленска в Бъкингамския дворец през октомври 2020 г.

Срещата на принц Уилям и Кейт Мидълтън с президента на Украйна Владимир Зеленски

„Фантастично е да се съберем заедно, за да отпразнуваме Деня на Британската общност и модерните, жизнени и разнообразни общности по целия свят в Уестминстърското абатство днес“, написаха Кейт и Уилям в социалните мрежи.

Камила, херцогинята на Корнуол, също избра кралски нюанс за визията си: ярка лилава рокля с палто и шапка в тон. Това е четвъртият път, в който тя носи този цвят за Деня на Британската общност.

Поздравите на херцозите бяха забележимо по-сърдечни, отколкото по време на последната служба на Британската общност през 2020 г., когато двойката беше видяна да поднася хладни поздрави на принц Хари и херцогиня Меган при последния им кралски ангажимент.

Експерт по четене на устни разкрива какво са си казали Кейт и Уилям при неловкия последен ангажимент с Меган и Хари >>>

Този път Кейт беше видяна да целува Камила по двете бузи, а Уилям стисна ръката на баща си, докато се усмихваха и разговаряха, преди да заемат местата си близо до олтара на абатството.

Елегантното „сбогом“ на Меган Маркъл

Кралицата гледаше пряко предаване на службата от дома си в замъка Уиндзор. В съобщение, написано за „семейството на нациите“, тя поднови обещанието си да посвети живота си на служба, като каза: „В тази година на моя платинен юбилей ми доставя удоволствие да подновя обещание, което дадох през 1947 г., че животът ми винаги ще бъде посветен в службата.“

Тя добави: „В тези изпитателни времена се надявам, че можете да черпите сила и вдъхновение от това, което споделяме, докато работим заедно за здравословно, устойчиво и проспериращо бъдеще за всички.“

Още снимки на кралското семейство в Деня на Британската общност вижте в галерията:

Кейт Мидълтън в кралско синьо и с бижутата на Даяна за Деня на Британската общност

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти