Като принцеса войн: Кейт Мидълтън смени елегантните рокли с военна униформа

Не, това не са кадри от новия екшън филм за Лара Крофт, а просто Кейт Мидълтън, която изпълнява кралските си задължения. Принцесата на Уелс изглежда приема присърце новата си роля на полковник от 1-ви батальон на ирландската гвардия, защото захвърли красивите палта и рокли, с които сме свикнали да я виждаме, и се облече в камуфлажни дрехи, за да се присъедини към войниците за серия от тренировки на бойното поле в един зимен ден в Уилтшир.

Кейт сподели няколко снимки в Instagram, на които е заснета как разговаря с войниците, облечена в камуфлажно военно яке, тесни дънки в маслинен цвят и зелена плетена шапка. Както сами можете да видите, това облекло по никакъв начин не замъглява нейното женствено излъчване. Дори ѝ отива.

„Работата на Ирландската гвардия е толкова широкообхватна, колкото и образцова, от обучение на паркови рейнджъри за борба с бракониерството в Източна Африка до обучение по разминиране за украинските въоръжени сили“, написа Кейт. 

Кейт публикува кадрите на Международния ден на жената, с което показа, че жените наистина могат всичко. По време на посещението си принцесата участва в редица дейности като тренировки за спасяване на жертви на бойното поле и грижа за ранени войници. 

Посещението на Кейт идва шест месеца след смъртта на кралица Елизабет II, за която се знае, че е служила в британската армията по време на Втората световна война. 

Кейт Мидълтън по време на бойни тренировки с ирландксата гвардия

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти