Фризьорът на Кейт Мидълтън разкри тайната на перфектната й коса

Фризьорът на Кейт Мидълтън разкри тайната на перфектната й коса
Снимка: Getty/Gulliver

Всички познаваме добре Кейт Мидълтън и знаем, че херцогинята на Кеймбридж има страхотен усет за стил, гримът и винаги е дискретен, но страхотен, а косата и е нещото, за което всяка дама си мечтае.

Кейт винаги е с безупречна прическа и това не е никак изненадващо, защото тя си има собствен стилист и фризьор, лукс, който обикновените жени не могат да си позволят.

За щастие фризьорът на Кейт е много добър човек и е решил да сподели част от тайните на херцогинята за красива и блестяща коса.

Ето ги и тях:

Подстригвайте се редовно - най-добре на всеки 2 или 3 месеца.

Сушете косата, когато е много мокра - не чакайте тя да е почти изсъхнала. Косата ви трябва да е на около 70% мокра, за да се изсуши правилно и да изглежда добре.

Маските за коса имат нужда от загряване - стойте с маската за коса колкото се може по-дълго, за най-добър резултат, увийте косата с наелон или кърпа.

Използвайте серум за блясък - тайната е най-вече в нанасянето. Сложете малко количество на ръцете си, разтъркайте ги, така че продуктът почти да изчезне и след това втрийте в косата.

Не се страхувайте от промените - ако искате промяна, направете. Не се страхувайте да промените прическата си, защото тя може да освежи много цялостната ви визия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти