Експерт по език на тялото: какво означава „студеният поглед“ на Кейт към Уилям?

Кейт Мидълтън и принц Уилям прекараха Деня на Свети Патрик с ирландската гвардия, а наблюдатели побързаха да анализират поведението на двойката.

Тази година празникът беше първият, откакто принцесата на Уелс стана полковник на ирландския полк на Великобритания, поемайки тази роля от съпруга си. Според някои промяната си проличава и в строгото поведение на Кейт – особено един момент по време на парада.

Експертът по езика на тялото Джуди Джеймс споделя, че Кейт е отправила към Уилям „студен“ поглед, който е „сигнал за игра на власт“.

„Тя стои напълно внимателна, докато фиксира Уилям със сериозно студен, твърд поглед“, казва Джеймс пред британското издание The ​​Express. „Погледът показва колко сериозно Кейт приема новата си роля. Езикът на тялото ѝ тук е безупречен и по-скоро военен, отколкото кралски. Отговорът на Уилям на погледа ѝ е нацупена усмивка, която внушава гордост и може би чувство на уважение към жената, който поема неговата роля.“

Междувременно експертът по езика на тялото Дарън Стантън разсъждава пред Marie Claire: „Ясно е, че тя искаше да се открои от тълпата и да утвърди властта си над Уилям и другите гости.“

Според него дрехите, носени от Кейт, също имат своя функция. „Тя е склонна да избере цвят като на супергерой, когато иска да бъде възприемана в мощен образ. Тъй като това беше първата поява на Кейт като полковник от гвардията, тя явно искаше да заяви позицията си и да се представи сред тълпите със смелия цвят.“

Принцесата на Уелс носеше палто тип рокля и украшение за глава в същия цвят от Jane Taylor. Освен диамантени обеци със смарагд, Кейт носеше и брошка във формата на детелина - право на нея имат само дами, които са свързани с гвардията.

За щастие, от събитието има и достатъчно кадри, на които двойката изглежда в доста добро настроение, така че феновете ѝ може да си отдъхнат!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)

Вижте още снимки от събитието в галерията тук:

Кейт пое от Уилям ролята на полковник на ирландската гвардия на Великобритания в Деня на Свети Патрик

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти