Хари и Меган поставиха 3 условия на Двореца, за да присъстват на коронацията на Чарлз III

Вече се появиха цял рояк слухове за това дали Меган Маркъл и принц Хари планират да присъстват на коронацията на крал Чарлз на 6-ти май 2023 г. Последната информация по темата дойде от кралски репортери и източници, които твърдят, че херцогът и херцогинята на Съсекс може да лишат кралските особи от присъствието си, освен ако Дворецът не спази три техни искания.

Изискване номер 1

Принц Арчи и принцеса Лилибет да бъдат част от събитието

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са поискали децата им Арчи, който ще навърши 4 годинки през май, и Лилибет, която навършва 2 годинки през юни, да бъдат включени в тържественото събитие. Съобщенията към момента са, че децата дори не са поканени.

Източник каза пред изданието Mirror, че „кореспонденцията от Бъкингамския дворец не споменава Арчи или Лилибет“ и „съобщава се, че двойката не е имала информация дали децата са били включени в плановете“Арчи и Лили се считат за „много малки“, за да присъстват.

Децата на принц Уилям и принцеса Катрин – принц Джордж, на 9, принцеса Шарлот, на 7, и принц Луис, който навършва 5 следващия месец – ще участват в коронацията.

меган лили арчи хари
Снимка: Getty, Instagram

Изискване номер 2 

Рожденият ден на принц Арчи да бъде споменат 

„Дворецът се опитва да приключи преговорите възможно най-бързо, защото не могат да оставят нещата за последния момент. Това може да доведе до хаос. Въпреки това, нещото, за което настояват Съсекс, е те да присъстват с останалата част от семейството в двореца по-късно същия ден“, каза вътрешен човек (чрез New York Post).

Поради интересно стечение на обстоятелствата, рожденият ден на принц Арчи се пада на същия ден като коронацията. Източникът продължи: „Също така рожденият ден на принц Арчи е в деня на коронацията, така че те биха искали някакво отбелязване на този повод на обяд или прием за напитки. Дори ако това е просто поздрав за честит рожден ден."

чарлз меган хари
Снимка: Getty

Изискване номер 3

Да са на балкона с останалите членове на кралското семейство

Съобщава се, че Меган Маркъл и принц Хари искат да бъдат на прочутия балкон на двореца с останалата част от работещото кралско семейство в деня на коронацията.

Кралският източник Анджела Молард каза за Express, че няма „никакъв шанс“ това да се случи. „Последното нещо, което казаха, е, че искат да бъдат на балкона за коронацията, като същевременно не дават потвърждение, че ще бъдат там. Остават още пет седмици, те [Дворецът] се нуждаят от малко планиране около това, трябва да знаят дали да оставят столовете настрана“, сподели Молард. „Няма шанс да са на балкона – кралицата искаше монархия в намален състав. Чарлз допълнително налага това. Той се справи чудесно с Андрю и те трябва да се обърнат и да кажат, че няма шанс да получат място на този балкон."

Ще уважи ли Дворецът исканията на Хари и Меган?

Възможно най-краткият отговор на този въпрос е – малко вероятно. Но все пак място за компромис има.

Кралският източник каза също: „Много е възможно нещата да стигнат до задънена улица и те да не присъстват. Но Дворецът прави всичко по силите си това да не се случи."

Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти