Кралски биограф разкрива „ужасните скандали“ на принцеса Кейт и принц Уилям

Всеки, който се интересува каква е връзката на Кейт Мидълтън и принц Уилям зад затворени врати, може да наостри уши!

В новата си книга „Позлатена младост: Задушевна хроника на порастването в кралското семейство“ (“Gilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family”) кралският биограф Том Куин разказва пише, че както всяка друга двойка Уилям и Кейт също се сблъскват с напрежение в брака си, пише Cosmopolitan.

„Човек от ​​двореца ми каза за прякорите, които имат един за друг“, разкрива Куин за двойката пред списание OK. „Но не всичко е сладко.“

► Посмейте се на забавните прякори, с които Кейт Мидълтън и принц Уилям се наричат един друг

Той добавя, че „те имат ужасни скандали“. „Кейт може да изглежда много спокоен човек, както и Уилям също. Но невинаги е така“, обяснява Куин.

Авторът разказва, че за двойката представлява „голям стрес“ да бъдат „постоянно заобиколени“ от асистенти в Двореца. „Това е като роман на Джейн Остин“, отбелязва още биографът.

Въпреки проблемите от време на време, които включват „викане“ и „изказване на недобри неща“, Куин твърди: „Кейт е много спокойна, Уилям е този, който е малко разгорещен. Кейт е много уравновесена. Тя е тази, която потушава нещата и казва: „Нека не раздухваме.“

Кейт Мидълтън принц Уилям
Снимка: Getty

Куин отбелязва също, че принцът и принцесата на Уелс „искат да бъдат разглеждани като обикновена двойка с обичайния стрес покрай раждането на деца, работата и всичко останало, което животът носи“.

И тъкмо защото всяка двойка неусетно влиза в спорове и казва неща, за които съжалява, може да сметнем, че мисията на „обикновена двойка“ за Кейт и Уилям е изпълнена!

Любовната история на Кейт и Уилям в снимки

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти