Правилото на двете седмици: Как Робърт Дауни Джуниър запази брака си 18 години?

Робърт Дауни Джуниър и съпругата му Сюзън се стараят семейството никога да не е разделено за повече от 14 последователни дни. 

„Имаме правило за две седмици, което често ни се струва твърде дълго, но не минават повече от две седмици, без да се видим и семейството да е заедно“, казва Сюзън пред списание PEOPLE. „За щастие, ние предпочитаме да бъдем пътуващ цирк, когато можем да си го позволим.“

Ето кои са 10 от най-дългите звездни бракове

Сюзън има две деца от своя съпруг от 18 години - син на име Екстън, на 12 години, и дъщеря на име Аври, на 9 години. Дауни също е баща на сина от предишен брак - Индио, на 30 години.

►Как Робърт Дауни Джуниър помогна на сина си да не повтори неговите грешки

Но животът понякога носи изненади – както и актьорската кариера на Дауни, която може да го отведе на далечни места за различни проекти.

„Спазваме основното правило за две седмици и след това не се опитваме да мислим твърде напред във времето, защото голяма част от това, което правим, е странно непредвидимо“, продължава Сюзън, продуцентски партньор на Дауни в тяхната компания Team Downey. „Никога не знаеш.“

►Оскарите и неуместният хумор: шегите на Джими Кимъл, които ядосаха звездите

Дауни се наслаждава на щастливия домашен живот, който са изградили заедно. „Това просто ми дава, честно казано, нещо, към което да свържа неврозата си, което е положително“, иронизира той.

Родената в Илинойс Сюзън, която се запознава с Дауни, докато снима трилъра "Готика" от 2003 г., който също продуцира, посочва, че графикът ѝ е малко по-ненатоварен от този на съпруга ѝ.

„Добрата новина е, че не съм пред камерата и така като продуцент в крайна сметка разполагам с малко повече гъвкавост по отношение на местоположението, къде трябва да бъда“, казва тя.

„Наистина се възхищавам и изпитвам голяма емпатия към двойките, при които и двамата трябва да са пред камерата“, добавя Сюзън.

Робърт Дауни Джуниър се шегува, че му е "отнело му само 50 години“, за да бъде на корицата на PEOPLE: „Най-накрая пристигнах“.

Актьорът спечели "Оскар" за поддържаща мъжка роля във филма "Опенхаймер" по-рано този месец и произнесе емоционална реч от сцената. 

Дауни обръсна главата си, отслабна и промени начина си на ходене, за да изобрази героя на Луис Щраус в биографичния филм за създателя на атомната бомба. 

„Той подхожда към всичко, което е направил, всеки филм на Marvel, всеки друг филм, със същото ниво на отдаденост и вяра, че е актьор и че прави всичко възможно, за да създаде роля“, казва жена му Сюзън.

12-те най-романтични и страстни момента на Оскарите

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти