"Почувствах се странно": Защо синът на Сара Джесика Паркър не е гледал "Сексът и градът"

Феновете на "Сексът и градът" очакват с нетърпение завръщането на продължението на сериала, "И просто ей така...", но синът на Сара Джесика Паркър, Джеймс Уилки, не е сред тях.

20-годишният син на актрисата в главната роля разкри, че не е гледал много от първия сезон на "И просто ей така...", чиято премиера беше през декември 2021 г.

„Опитах се да гледам новия и ми хареса, но след това се почувствах странно, защото не съм гледал оригинала“, каза Джеймс пред Entertainment Tonight.

f
Снимка: Getty

Паркър и съпругът ѝ Матю Бродерик посрещнаха Джеймс през 2002 г., четири години след премиерата на "Сексът и градът" по HBO. „Предполагам, че е очевидно защо може би не съм гледал оригиналното шоу като дете“, иронизира Джеймс. „Но сега наистина нямам извинение.“

Може да се предположи, че Джеймс е избягвал сериала заради сексуалното му съдържание, но студентът от университета Браун каза, че това всъщност не е така. „Хората питат „О, това неудобно ли е за вас? Има, много [рискови] сцени." Това не е толкова голяма работа за мен,” сподели той, допълвайки "Мисля, че просто бях прекалено малък тогава".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@streamonmax)

Сара Джесика Паркър, която също е майка на близначките Марион и Табита, на 13, не е споделила какво мисли за това, че децата ѝ може да гледат "Сексът и градът", но нейната колежка Кристин Дейвис (Шарлот) е казвала, че планира да пусне шоуто на дъщеря си след като стане достатъчно голяма. 

„Сега, когато тя е по-голяма и е изложена на всички тези неща заради приятелите ѝ, въпреки че аз съм много контролираща … Мисля, че ще го използвам като средство за преподаване“, обясни Дейвис по време на участието си през януари 2022 г. в "Шоуто на Кели Кларксън".

„Не искам тя да се чувства неудобно. Искам да говори с мен. Аз съм самотна майка, супер важно е... трябва да ги накараш да говорят. Знаеш ли, „Сексът и градът“ е добро образователно средство… за по-късно.“ – каза още актрисата.

15 любопитни факта за продължението на „Сексът и градът“

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти