Жестока обида: актрисите от "Сексът и градът" отбелязаха 25 години от сериала без Ким Катрал

Изглежда новината за това, че Ким Катрал ще се завърне в образа си на скандалната Саманта Джоунс специално за втория сезон на продължението на "Сексът и градът" – „И просто ей така…“, не означава, че дългогодишната ѝ вражда с останалите актриси в главните роли е останала в миналото. 

Във вторник иконичният сериал, който проследи животът, приятелството и любовните завоевания на четири жени от Манхатън, навърши 25 години и по този повод телевизия HBO сподели клип в чест на важната годишнина. Видео посланието включваше Сара Джесика Паркър (Кари), Кристин Дейвис (Шарлът) и Синтия Никсън (Миранда), облечени в стила на своите героини. От Ким Катрал обаче нямаше и следа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO (@hbo)

„Двадесет и пет години, Боже мой, какво се случи в живота ни за 25 години?“ – размишлява Паркър, обградена от своите приятелки и колежки – „Създадохме семейства. Създадохме връзки. Осъзнавам, че сте имали същите преживявания в живота си и ние ви обичаме за това, че бяхте с нас толкова много години.“

„Просто искаме да ви благодарим, че ни подкрепяте, защото това е причината, поради която успяхме да го правим толкова дълго.“ – включва се Дейвис. 

Феновете веднага отбелязаха липсата на Ким Катрал и започнаха да недоволстват с коментари, че тя е била най-интересният герой в сериала, докато останалите са били "скучните".

Сякаш за да замаже отсъствието на Ким Катрал от празничния повод, профилът на сериала „И просто ей така…“ почете оригиналните четири приятелки от франчайза „Сексът и градът“ в специално видео по случай годишнината, показващо емблематични моменти от сериала, в които можем да забележим и Саманта.

Entertainment Tonight потвърди на 31 май, че Катрал ще се завърне като Саманта за финала на сезон 2 на "И просто ей така...". Катрал трябва да се появи в самия финал на втория сезон.

Актрисата е заснела само една сцена за епизода в един снимачен ден през март, съобщава Variety. Не се знае много за това какво се случва в сцената или за вероятността Катрал да участва в евентуални бъдещи сезони.

Отсъствието на Ким Катрал от продължението на "Сексът и градът" по-рано се обясняваше с разногласия между нея и Сара Джесика Паркър. Въпреки че Паркър по-рано е казвала, че няма да се съгласи Катрал да се върне във франчайза и Катрал се е заричала, че няма да повтори ролята си на Саманта, изглежда все пак двете звезди са успели да загърбят различията си за доброто на шоуто.

15 любопитни факта за продължението на „Сексът и градът“

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти