Всички говорят за Саманта: какво прави тя сега и как отговори на феновете

Ако все още не сте разбрали, Сара Джесика Паркър се връща в страхотните обувки на Кари Брадшоу! Вече можем да гледаме продължението на „Сексът и градът“ по HBO Max с новото име „And just like that“ (И просто така).

Признаваме си, че останахме дълбоко разочаровани от факта, че любимата Саманта, изиграна от актрисата Ким Катрал, няма да участва в продължението. Американски медии предполагат, че една от причините за това може да е вражда между актрисата и Сара Джесика Паркър.

През 2017-та в интервю за британска телевизия Ким защити своя избор да не участва в третия филм от поредицата и заяви, че никога не е подписвала договор  за участие, макар и Сара Джесика Паркър да твърди, че по филма вече се е работило и е имало написан сценарий и Катрал е спряла процеса с нейните искания.

Много съм изненадана, че медиите ме отразяват като злата вещица, след като от година се знае, че нямам намерение да се снимам във филма. Не съм искала повече пари, не съм искала нови проекти, смешно е да се твърдят такива неща.

Според мен Сара Джесика Паркър можеше да бъде малко по-мила в изказването си. Всички те имат деца, а аз съм 10 години по-възрастна от тях. След края на сериала прекарвам повече време извън Ню Йорк и не се виждаме. Общото между нас беше този сериал, а него отдавна го няма.

Това, от което съм най-огорчена, е, че никой не се сеща да вземе телефона и да ти се обади, да се свърже с теб, да те пита как си. Така се прави.

Когато си се отдал на друг начин на живот, е редно да те попитат дали си свободен за даден проект и дали имаш интерес и когато откажеш съвсем учтиво, то от другата страна трябва да срещнеш разбиране, а не упреци. А това, което се случи сега, ми изглежда като ужасно токсична връзка.

15 любопитни факта за продължението на „Сексът и градът“

Спойлер! В сериала става ясно, че Саманта не е в компанията на Кари, Миранда и Шарлот, защото е заминала за Великобритания по работа и с „накърнена гордост“. Оказва се, че между нея и Кари се разразява конфликт, а от момента на заминаването ѝ не е установила контакт с нито една от трите. 

Шефът на HBO Кейси Блойс коментира тази развръзка в скорошно интервю:

Както в реалността, така и в сериала хората идват и си отиват от живота ни. Някои приятелства избледняват, междувременно се създават нови. Всичко, което се случва в сериала, е огледало на действителните житейски етапи.

Някои от вас остроумно подчертаха, че без Саманта „Сексът и градът“ ще е просто „Градът“. Съгласни сме. Но трябва да си дадем сметка, че Ким Катрал не участва в сериала, но това не означава, че няма други кариерни цели, които да преследва.

10 неща, които Кари Брадшоу би казала, ако беше българка

65-годишната носителка на Златен глобус получи реки от положителни реакции и коментари на фенове през изминалата седмица, които оценяват приноса ѝ и акцентират върху други успешни филмови проекти с нейно участие.

Самата Ким Катрал си позволи да излезе от сянката на неутралитета и хареса няколко изказвания на нейните почитатели в социалните мрежи от официалните си профили. Един от тях е особено хаплив към новия сериал туит: „И просто така ми се догледа всичко, в което участва Ким Катрал. Този статус е в нейна чест.“

Друг пост (също харесан от актрисата) гласи: „Ким Катрал, голям фен съм ти. В новия сериал не спират да те споменават. Аплодирам те, защото си направила правилния избор. Не си длъжна да правиш нищо, което не искаш и не те кара да се чувстваш щастлива.“

Актрисата е избрана да влезе в ролята на разказвач за продължението на култовия сериал „Как се запознах с майка ви“ с новото име „Как се запознах с баща ви“. В главната роля влиза Хилари Дъф.

Междувременно Ким се присъедини и към актьорския състав на комедийния филм с работно заглавие "About My Father" в компанията на Робърт де Ниро и участва в първия сезон на телевизионния сериал "Queer As Folk".

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти