„Сексът и градът“ се завръща без любимата Саманта: ето каква е причината

Ким Катрал
Снимка: Getty

Преди два дни ви съобщихме ободряващата новина, че Сара Джесика Паркър отново влиза в страхотните обувки на Кари Брадшоу, защото любиият „Сексът и градът“ се завръща с нови епизоди по HBO Max. Повече информация ТУК >>>

През пролетта на тази година ще започнат снимките на на новите епизоди на "Сексът и градът" след 17-годишно прекъсване, съобщиха от NOVA.

Сара Джесика Паркър отново ще влезе в образа на Кари, Кристин Дейвис ще бъде Шарлот, а Синтия Никсън - Миранда. Ким Катрал, която влезе в ролята на Саманта обаче няма да е част от актьорския състав. 

Новината, че ще гледаме продължението без участието на колоритната секс богиня, разочарова всички нас. Американски медии предполагат, че една от причините за това може да е вражда между актрисата и Сара Джесика Паркър.

10 неща, които Кари Брадшоу би казала, ако беше българка

Неразбирателството между двете актриси възникна, след като се появиха твърдения, че капризите на Катрал станали причина да се провалят снимките на планирания трети филм от поредицата "Сексът и градът".

През 2017-та в интервю за британска телевизия тя защити своя избор да не участва в третия филм от поредицата и заяви, че никога не е подписвала договор  за участие, макар и Сара Джесика Паркър да твърди, че по филма вече се е работило и е имало написан сценарий и Катрал е спряла процеса с нейните искания.

Много съм изненадана, че медиите ме отразяват като злата вещица, след като от година се знае, че нямам намерение да се снимам във филма. Не съм искала повече пари, не съм искала нови проекти, смешно е да се твърдят такива неща.

Според мен Сара Джесика Паркър можеше да бъде малко по-мила в изказването си. Всички те имат деца, а аз съм 10 години по-възрастна от тях. След края на сериала прекарвам повече време извън Ню Йорк и не се виждаме. Общото между нас беше този сериал, а него отдавна го няма.

Това, от което съм най-огорчена, е, че никой не се сеща да вземе телефона и да ти се обади, да се свърже с теб, да те пита как си. Така се прави.

Когато си се отдал на друг начин на живот, е редно да те попитат дали си свободен за даден проект и дали имаш интерес и когато откажеш съвсем учтиво, то от другата страна трябва да срещнеш разбиране, а не упреци. А това, което се случи сега, ми изглежда като ужасно токсична връзка.

сексът и градът
Снимка: Getty

Година по-късно Ким "изригна" срещу колежката си Сара Джесика Паркър, като повод за гневния изблик на Катрал стана засвидетелстваното "фалшиво" съчувствие от страна на Паркър след кончината на 55-годишния брат на Катрал - Кристофър. Сара Джесика Паркър решила да загърби разногласията с колежката си, възникнали миналата година, и да й засвидетелства подкрепата си.

В Instagram Катрал обаче написала доста директно послание към Паркър, което гласи:

"Нямам нужда от обичта или подкрепата ти в този момент на скръб. Майка ми днес ме попита: "Кога тази Сара Джесика Паркър, лицемерката, ще те остави на мира?"

Опитът ти да се свържеш с мен ми напомни колко жестока беше и си оставаш. Нека да ти изясня едно нещо: Ти не си част от моето семейство, нито си ми приятелка. Така че за последен път ще те призова да не се възползваш от трагедията ни, опитвайки се да възстановиш имиджа си на "добро момиче".

Ким Катрал
Снимка: Getty

В скорошно интервю самата Ким Катрал споделя, че не смята, че сериалът е за нея, тъй като вече е навършила 60. Според други слухове отказът й да участва може да е свързан с разлика в заплащането между актрисите.

В епизод на подкаста  Women’s Prize for Fiction разказва за отрицателните отзиви, които е получила към отказа си да се завърне към образа на Саманта, припомнят от Entertainment Tonight. „Някои от нещата, които хората ми писаха, бяха изумителни“, разказва актрисата за нагласите на някои зрители.

„Работя в банка и не харесвам еди-кого-си и не харесвам работното време, но го върша. Така че просто го направи!“ Дай ми каквото искам. Направи го. Аз съм нещастна, бъди и ти нещастна.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти