Напук на омразата: Сара Джесика Паркър с трогателни думи за Ким Катрал

сексът и градът
Снимка: Getty

Въпреки видимата вражда между двете, с последното си изказване Сара Джесика Паркър твърди, че не таи лоши чувства към Ким Катрал.

Ким е казвала редица пъти, че няма намерение да участва в трети пълнометражен филм „Сексът и градът“, а през последните месеци настоява, че Паркър „е можела да бъде по-мила с нея“ по време на съвместната им работа.

Когато обаче миналата седмица един Instagram потребител предлага да не включват Ким Катрал при снимките на трети филм, Сара Джесика Паркър отговаря с коментар: „Не съм сигурна, че си представям да направя друг филм без нея.“

Същото едва ли може да каже Катрал, която след смъртта на брат си в началото на годината написа: „Паркър, ти си лицемерна, жестока си и не си ми приятелка“, в отговор на съболезнованията, които Сара Джесика изрази в социалните мрежи.

През септември колежката им Кристин Дейвис публикува стара снимка в Instagram заедно с останалите си две колежки от „Сексът и градът“, но без Катрал. Това засили впечатлението, че актрисите от сериала не са в добри отношения с Ким.

сексът и градът
Снимка: Getty

И докато феновете не се предават в желанието си за още един филм, то по-вероятно е да останат разочаровани. Въпреки бокс офис успеха и на двете заглавия, вторият не се хареса особено на критиците, а с влошените отношения между поне 2 от актрисите, опит за трети филм едва ли ще бъде направен.

Вижте тук най-добрите цитати от „Сексът и градът“ >>>

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти