Изненада! Ким Катрал се завръща във втори сезон на „И просто ей така…“

Саманта Джоунс се завръща! Ким Катрал отново ще влезе в знаковата си роля за финала на сезон 2 на „И просто ей така…“, потвърждават от HBO за The New York Post и още чуждестранни издания.

Засега се знае, че 66-годишната актриса ще се появи с епизодично участие в продължението на „Сексът и градът“. От стрийминг платформата Max потвърдиха новината и в социалните медии, споделяйки пост от Page Six със свенлив коментар „Тайната е разкрита...“.

Филмовото издание Variety съобщава, че Катрал е заснела само една сцена за епизода, а снимките са се осъществили през март.

Катрал изпълнява ролята на знойната публицистка Саманта Джоунс в продължение на шест сезона в сериала „Сексът и градът“ на HBO заедно със Сара Джесика Паркър като Кари Брадшоу, Синтия Никсън като Миранда Хобс и Кристин Дейвис като Шарлот Йорк Голдънблат.

Ким Катрал през годините

Появата една сцена изглежда справедлив компромисен вариант за Ким Катрал, която на няколко пъти е коментирала, че няма желание да развива повече образа на героинята си Саманта.

През май 2022 г. сподели пред Variety: „Голяма мъдрост е да знаеш кога е достатъчно... Също така не исках да правя компромис с това, което представляваше шоуто за мен.“

За момента след втория пълнометражен филм за „Сексът и градът“ тя коментира: „Всичко в мен изчезна, „Приключих“. Макар и вече решила да не играе отново Саманта, миналата година 66-годишната актриса отбеляза за сериала „И просто ей така…“: „Никога не съм била канена да бъда част от рестартирането. Изразих чувствата си ясно след евентуалния трети филм, така че разбрах за него като всички останали - от социалните медии.“

Междувременно влошените отношения между Катрал и Паркър изглежда, че все още продължават. В разговор на Сара Джесика Паркър с Variety през февруари миналата година актрисата отбеляза че няма да се чувства добре, ако Катрал се появи отново в ролята си на Саманта. „Не мисля, че няма да имам против, защото смятам, че има твърде много публично споделяне на чувствата от нейна страна“, каза по това време Паркър. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти