Ким Катрал разкри причините да не се завърне като Саманта и как за малко да не я изиграе изобщо

В интервю за Variety Ким Катрал най-после коментира публично новите епизоди на „Сексът и градът“ – „Просто ей така...“, в които отсъстваше емблематичната ѝ героиня Саманта Джоунс.

65-годишната актриса разкри, че поради липса на интерес да се завърне в ролята преди тя не е била изобщо потърсена да се събере отново с актьорския състав в продължението на сериала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

„Никога не са ме молили да бъда част от рестартирането. Изясних чувствата си след възможния трети филм, така че разбрах за него, както всички останали – в социалните медии“, признава Катрал за новото заглавие „Просто ей така...“. Актрисата споделя, че дори тя е била объркана и се е чудила какъв ще бъде сериалът без оригиналната четворка.

10 неща, които Кари Брадшоу би казала, ако беше българка

Това обаче е нямало да промени решението ѝ да се оттегли.

„Голяма мъдрост е да знаеш кога достатъчното е достатъчно“, споделя Катрал за отказа си от бъдещи проекти на „Сексът и градът“. „Също така не исках да правя компромис с това, което беше сериалът за мен. Пътят напред изглеждаше ясен.“

Какво се случи със „Сексът и градът“? 10 доказателства, че продължението е пълен провал

Катрал признава още, че част от сценария на филма „Сексът и градът 3“ също е сред причините тя да не се завърне в иконичната си роля. Според информация на Variety Саманта е трябвало да получи „нежелани снимки на пенис“ от 14-годишния тогава син на Миранда.

„Съкрушително е“, признава Ким Катрал, потвърждавайки, че подобна версия на сценария е съществувала. Актрисата разкрива, че идеята ѝ за завладяваща сюжетна линия би била да се наложи Саманта да продаде PR компанията си на „някакъв човек, който носи качулка и това е дилемата, която има“ и добавя: „2008 беше трудна. Някои хора все още се възстановяват.“ „Това е конфликт“, смята тя, „вместо нещо на непълнолетно момче…“.

Катрал казва още пред Variety, че е отказвала ролята на Саманта в оригиналния сериал три пъти преди неохотно да я приеме. „На 42 години наистина не мислех, че мога да се справя. Най-накрая казах: „Тук постъпвате грешно“, обяснява тя за първоначалните си откази.

Ким Катрал през годините

Още за любимия сериал:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти