Изненада! Ще има втори сезон на „И просто ей така…“

Въпреки противоречивите отзиви за продължението на „Сексът и градът“ изглежда, че ще видим още от Кари Брадшоу и нейните приятелки!

От HBO Max потвърждават, че ще има втори сезон на „И просто ей така…“.

„Радвам се и съм развълнуван да разкажа още истории за тези живи, смели герои - изиграни от невероятно силни актьори. Факт е, че всички сме развълнувани. И просто ей така... нашият живот със Секса се завръща“, казва изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг в изявление, предават от Entertainment Tonight.

Какво се случи със „Сексът и градът“? 10 доказателства, че продължението е пълен провал

Други подробности на този етап не са известни, но се предполага, че следващият сезон ще даде шанс на героите, появили се за първи път в „И просто ей така…“, да се развият.

Заради тези от вас, които все още наваксват с новите епизоди, няма да споменаваме какво се случва във финала от сезона. Той обаче отваря врата за завръщането на емблематичната Саманта, когато в последните сцени Кари се обажда на приятелката си с въпроса дали не би искала да изпият заедно по питие.

И макар Ким Катрал да беше категорична, че не желае отново да влиза в ролята на Саманта, феновете не могат да не се зачудят какво би станало, ако например друга актриса изиграе образа…

Сериалът на HBO „Сексът и градът“ е създаден от Дарън Стар и се основава на книгата „Сексът и градът“ от Кандис Бушнел. Оригиналната телевизионна поредица „Сексът и градът“ се излъчваше в продължение на шест сезона по HBO от 1998 до 2004 г. и бе последвана от два филма през 2008 и 2010 г. Сериалът „И просто ей така…“ започна излъчване през декември 2021 г., а сред изпълнителните му продуценти са Майкъл Патрик Кинг, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис, Синтия Никсън и др.

Вижте тук 15 любопитни факта за продължението на „Сексът и градът“ >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти