Ейдън от „Сексът и градът“ се ожени тайно!

Съжаляваме, момичета, но ако винаги сте предпочитали Ейдън пред Тузара в „Сексът и градът“, трябва да ви разочароваме... Претендентът за сърцето на Кари вече е семеен мъж!

Актьорите Джон Корбет и Бо Дерек официално са семейство... и то от миналата година! По време на участие при водещия Джери О’Конъл във вторник, Корбет разкри, че той и неговата дългогодишна партньорка са се оженили около Коледа.

„Джери, не мога да повярвам, че забравих да ти кажа, че около Коледа се оженихме. Бо и аз се оженихме!“, разкри актьорът от „Сексът и градът“.

Той разказа: „Ние сме доста уединени хора, не направихме изявление, всички наши приятели и семейство знаеха, но това е първият път, когато говорим за това публично, защото наистина нямахме възможност досега... И така, ти си мой приятел и сега предполагам, че казвам на цяла Америка, а и на света.“

„След 20 години заедно решихме да се оженим, не искахме 2020 да бъде онази година, на която всички гледат с лошо и мразят. Мислехме си „Е, нека да извлечем едно хубаво нещо от това“, завърши Корбет.

60-годишният Джон и 64-годишната Бо са заедно от почти две десетилетия. През април 2020 г. актрисата разкри в интервю за Fox News защо двамата все още не са сключили брак.

Джон Корбет Бо Дерек
Снимка: Getty

„Мисля, че когато създавате младо семейство и ще имате деца и създавате нов клон на родословното дърво, това очевидно е прекрасно обвързване и има смисъл“, каза тогава тя.

След това тя разказа и за непосредствената връзка помежду им, когато са се срещнали за първи път през 2002 г.: „Това беше чисто привличане, комфорт.“

„Той ме кара да се смея през цялото време. Изпълнен е с живот и с радост. Веднага бях привлечена от него и все още съм. Но вече сме малко по-улегнали“, разкри Бо Дерек.

В интервю за Huffington Post през 2016 г. Джон Корбет също споделя възгледите на Бо Дерек за брака, казвайки, че тайната на успешната връзка е изобщо да не се жениш: 

„Не се женете. Имам много приятели, които се развеждат. Мисля, че тайната е просто да се наслаждавате да бъдете заедно.“

15 звездни двойки, които са се венчали тайно

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти