И трета жена обвинява Крис Нот в сексуално насилие

Ден след като Крис Нот бе обвинен в сексуално насилие от две жени, се появи трето подобно твърдение.

Пред изданието The Daily Beast 30-годишна дама, работеща като изпълнителен директор и наричана с псевдоним Ава, твърди, че е актьорът от „Сексът и градът“ е злоупотребил с нея, когато е била на 18 години, а той - на 55.

Предполагаемият инцидент е възникнал, докато тя е била като хостеса и певица в ресторант Da Marino в Мидтаун Манхатън през 2010 г. Относно твърденията на Ава представител на Нот сподели в изявление за The Daily Beast, че 67-годишният актьор „отрича това изобщо да се е случвала и няма представа коя е тази жена.“

„Историята е напълно изфабрикувана и предполагаемите събития, описани в детайли, изглеждат като лоша художествена измислица“, заявява представителят на Нот пред Entertainment Tonight. „Крис не познава този човек и, както беше заявено вчера, не е прекрачвал тази граница и никога не би.”

Според Ава актьорът посещавал ресторанта винаги в нетрезво състояние. След като една вечер казал на шефа ѝ, че иска да пее с нея, с Нот са разговаряли за нейната кариера и родния ѝ град, докато актьорът многократно я придърпвал към скута си.

Как да възпитаваме дъщерите си така, че да не стават жертва на домашно насилие

Ава твърди, че в края на смяната си е била в офиса на своя мениджър, когато Нот влязъл в стаята и започнал да я целува и притиска към бюрото. Според разказа ѝ тя успява да спре по-нататъшните му опити, убеждавайки актьора „да се срещне с него някъде другаде“, а той ѝ казал, че ще изпрати кола, щом стигне до апартамента си.

Жената разказва, тя е получила съобщение от Нот, когато той се е прибрал вкъщи, но никога не е отговорила. На следващия ден тя е разказала на родителите си за случилото се, но по време на телефонен разговор собственикът на ресторанта е отхвърлил твърденията ѝ относно актьора.

В статията се отбелязва, че в разгара на движението #MeToo Ава е написала публикация във Facebook за инцидента, но без да посочва името на Нот. По думите ѝ тя изчаква да излязат обвинения срещу актьора, но той „никога не е бил в заглавията. Името му никога не е било в списъците.“

По-рано тази седмица The Hollywood Reporter публикува признанията на жена, която споделя, че е срещнала Нот през 2004 г., когато е била на 22 г. и е работила в Лос Анджелис. Тя твърди, че е била изнасилена от актьора в неговия апартамент.

15 любопитни факта за продължението на „Сексът и градът“

Друга жена твърди, че се е срещнала с Нот в Ню Йорк през 2015 г., когато е била на 25. Според думите ѝ тя е излязла на среща с актьора и се е съгласила след това да отиде при него, където той я е насилил.

С оглед на оплакванията полицейското управление на Лос Анджелис провежда разследване, а от отдела за публична комуникация заявават пред Entertainment Tonight: „Участъкът все още проучва естеството на твърденията и се опитва да стесни кога, къде или дали е подадено оплакване“.

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Още за „Сексът и градът“:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти