Броени дни преди премиерата: всичко, което знаем за продължението на „Сексът и градът“

Трейлърът на „И просто така“, дългоочакваното продължение на любимия ни сериал на HBO „Сексът и градът“, най-накрая е тук! А атмосферата, шикозните обувки, пикантния хумор и модерната мъдрост на оригинала са останали непокътнати за радост на феновете!

Трейлърът, който излезе преди броени часове, ни разкрива няколко улики за това къде в живота си се намират Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър), Миранда Хобс (Синтия Никсън) и Шарлот Йорк-Голдънблат (Кристин Дейвис) повече от две десетилетия след началото на „Сексът и градът“.

Сериите отново имат акцент върху приятелството и семейството, както и нови опасения относно намирането и задържането на любовта в живота. В приключението се включват и няколко нови приятели като Сиема (Сарита Чоудхури) и Лиза (Никол Ари Паркър).

Изглежда, че момичетата все още са омъжени, макар че легендарните приятелки вече няма да са в пълен състав. Както стана ясно още при обявяването на новата продукция, актрисата Ким Катрал няма да се завърне в образа на Саманта Джоунс.

Оказва се, че напускането на Саманта не е намалило изцяло склонността на сериала към малко по-пикантни шеги: в трейлъра виждаме как водещата на подкаст Че (Сара Рамирес) пита Кари дали някога е мастурбирала на публично място.

Имайки предвид идеята на сериала да представя непринудения и понякога неудовлетворяващ секс за жените в 30-те години, някои зрители поставят под въпрос творческите намерения зад „И просто така...“, като се има предвид, че героините сега са в средата на 50-те си години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

В интервю за за декемврийския брой на списание Vogue Сара Джесика Паркър и нейните колеги отхвърлиха подобни спекулации.

„През пролетта на 2020 г. разговарях със сценариста и режисьор Майкъл Патрик Кинг за подкаст относно създаването зад кулисите на „Сексът и градът“, разказа Паркър. „И говорихме за това, което ни липсваше в пандемията: радост, общност, преживяването да бъдем заедно. Светът на Кари и нейните приятели винаги е бил за завръщането вкъщи и чувствах, че имаме нужда от това точно сега.“

„Хората си казват: „Защо трябва да се връщат?“ и това наистина ме дразни“, добави Дейвис. „Животът на жените не е ли интересен сега? Никой никога не се пита: „Защо ще правиш този насилствен римейк отново и отново?“ За мен това е толкова показателно за нежеланието ни да гледаме как животът на жените се развива с течение на времето.“

Премиерата на „И просто така“ е на 9 декември по HBO Max.

А докато го очакваме с нетърпение, ето всички любопитни факти за продължението на „Сексът и градът“, които знаем до момента:

15 любопитни факта за продължението на „Сексът и градът“

Още за любимия сериал:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти