Сара Джесика Паркър не е тук, за да коментирате колко е остаряла

Сара Джесика Паркър няма да позволи коментари за външния ѝ вид да повлияят на представянето ѝ в дългоочакваната поредица “And Just Like That”, проследяваща героите от „Сексът и градът“.

56-годишната актриса и изпълнителен продуцент на предстоящото шоу на HBO Max краси корицата на американския Vogue за месец декември, а в интервю за изданието обсъжда снимките на новия сериал и критиките към нея и колежките ѝ, предават от Entertainment Tonight.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

„Има толкова много женомразки изказвания по наш адрес, които никога не биха се случили по отношение на един мъж“, казва тя пред списанието и дава пример с дългогодишния си приятел и токшоу водещ Анди Коен.

„Сива коса, сива коса, сива коса. Тя има ли сива коса? „Седя си с Анди Коен, а цялата му коса е сива и е прекрасен. Защо това е добре за него?“, пита тя. „Не знам какво да ви кажа, хора! Особено що се отнася до социалните мрежи. Всеки има какво да каже.“

Паркър, която играе емблематичната Кари Брадшоу, отбелязва, че според критиците тя или има твърде много бръчки, или те не са достатъчно.

„Чувствам сякаш хората не искат да сме напълно в хармония с това на какъв етап се намираме, сякаш почти се радват, че ни боли от това, което сме днес, независимо дали избираме да остаряваме естествено и да не изглеждаме перфектно, или дали правим нещо, което ни кара да се чувстваме по-добре“, продължава тя.

„Знам как изглеждам. Нямам избор. Какво да направя? Да спра да остарявам? Да изчезна?“

Вижте тук снимки от приказната фотосесия на актрисата за Vogue >>>

Кристин Дейвис, която играе Шарлот в „Сексът и градът, също коментира завръщането на шоуто с нови епизоди, където се акцентира върху жените над 50 години.

„Хората си казват: „Защо трябва да се връщат?“ И това наистина ме дразни. Животът на жените не е ли интересен сега?“, чуди се Дейвис. „Никой никога не се пита: „Защо ще правиш този насилствен римейк отново и отново?“ За мен това е толкова показателно за нашето нежелание да седим и наблюдаваме как животът на жените се развива с течение на времето.“

Синтия Никсън, която познаваме с ролята на Миранда Хобс, отбелязва, че шоуто не се опитва да служи на по-млада публика, привличайки по-млади звезди. „Харесва ми, че не се опитваме да подмладим шоуто. Не включваме например 21-годишна племенница“, споделя Никсън.

Вижте тук снимки от приказната фотосесия на Сара Джесика Паркър за Vogue >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти