Модна икона завинаги: Сара Джесика Паркър заблестя в приказна рокля и в компанията на семейството си

Сара Джесика Паркър рядко говори и показва семейството си, но ето че това се случи на дългоочакваната премиера на продължението на „Сексът и градът“!

56-годишната актриса се появи със съпруга си Матю Бродерик и най-голямото си дете – Джеймс Уилки Бродерик, за събитието на HBO Max в Музея на модерното изкуство в Ню Йорк в сряда вечер.

Тримата се държаха за ръце, докато се усмихваха за снимки на червения килим. За случая и баща, и син носеха традиционни костюми – този на Матю беше черен, докато Джеймс беше облечен в тъмносиво.

Още снимки от звездното събитие разгледайте в галерията ни:

Сара Джесика Паркър заблестя във вълшебна рокля от Оскар де ла Рента

Самата Паркър изглеждаше зашеметяващо, позирайки по килима във вечерна рокля и пелерина от Оскар де ла Рента. Роклята се отличаваше със сърцевидно деколте и блестящи мъниста.

Надолу великолепната рокля продължаваше в розов тюл, а актрисата я съчета с чифт сатенени розови обувки от собствената си колекция SJP и блестящи бижута от Fred Leighton и Larkspur & Hawk, съобщава Vogue.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Bulgaria (@hbobulgaria)

Премиерата на „Просто ей така“ е днес по HBO Max! Дългоочакваното завръщане на „Сексът и градът“ събира отново някои от любимите ни герои от сериала, включително Синтия Никсън, Кристин Дейвис, Крис Нот, Джон Корбет, Бриджит Мойнахан и др.

Историята ще проследи Кари и нейните приятелки Миранда Хобс и Шарлот Йорк-Голдънблат, „докато те преминават от сложната реалност на живота и приятелството на 30-те си години до още по-сложната реалност на живота и приятелството през 50-те.“

Ето и всички любопитни факти за продължението на „Сексът и градът“, които знаем до момента:

15 любопитни факта за продължението на „Сексът и градът“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти