"И просто ей така..." се завръща съвсем скоро, а трейлърът ще ви накара да настръхнете!

Съвсем скоро се завръщаме отново във вселената на "Сексът и градът" и Кари Брадшоу. Втори сезон на "И просто ей така..." стартира през юни, а тийзърът е вече тук и накара феновете на сериала да настръхнат! Особено финалната му сцена, за която всички говорят.

Целият трейлър е пълен с изненади, изобилства от секси сцени и... завръщането на един любим персонаж от "Сексът и градът"!

"Ако имаш късмет, ще знаеш, че винаги можеш да разчиташ на най-близките си приятели да бъдат то теб", казва Кари Брадшоу в началото на трейлъра. "Нямаме представа кога животът ни е на път да се промени."

Всичко, което трябва да знаете за втори сезон на „И просто ей така…“

Една от големите промени включва Шарлът, Хари и дъщеря им Лили, която заявява в трейлъра: "Мисля, че съм готова да изгубя девствеността си."

Миранда от своя страна споделя, че с Че им предстои "голяма стъпка" във взаимоотношенията, след като в първи сезон се разведе с дългогодишната си любов Стив и осъзна, че харесва жени.

А какво се случва със самата Кари? Тя прави доста "секс за справяне с мъката". "Това е просто секс", отбелязва тя и допълва, че "животът е твърде кратък, за да не опитваме нови неща".

Но това, което накара всички фенове буквално да настръхнат, е финалната сцена, показана в трейлъра. В нея виждаме завръщането на Ейдън в живота на Кари! Какво ще се случи между Кари и нейната голяма стара любов? За момента можем само да гадаем.

кари ейдън
Снимка: HBO

Първи сезон на "И просто ей така..." излезе през 2021 година, повече от 23 години след началото на "Сексът и градът". Оригиналният сериал счупи всички рекорди с появата си през 1998 година и с искрения си и малко безсрамен разказа за сексуалния живот на жените, техните приятелства и кариери.

Вижте целия трейлър по-долу:

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти