Кой е перфектният мъж: Тузаря или Ейдън? Ето го и отговорът на истинската Кари Брадшоу

След десетилетия на дебати истинската Кари Брадшоу, Кандис Бушнел, най-накрая даде своя отговор на въпроса кой е перфектният мъж – Тузаря или Ейдън. Кандис, която е автор на книгата „Сексът и градът“, по която е създаден сериалът на HBO, коментира въпроса с пост в Twitter.

сексът и градът
Снимка: Getty

Дълги години феновете сравняваха двамата претенденти за сърцето на Кари – емоционално недостъпния чаровник Тузаря (Крис Нот) и романтичния добряк Ейдън (Джон Корбет).

„Когато хората ме питат дали съм от отбор „Тузаря“ или отбор „Ейдън“, аз категорично обявявам любовта си към Хари Голдънблат“, написа Бушнел.

Хари (Евън Хандлър) е бракоразводният адвокат на Шарлот (Кристин Дейвис), който се появява в сериала в пети сезон.

сексът и градът
Снимка: Getty

След като бракът на Шарлот приключва окончателно, тя и Хари започват страстна връзка, която обаче преминава през доста перипетии. За да сбъдне мечтата си за брак, Шарлот решава да приеме юдаизма заради своя любим.

И макар че сватбата им не е перфектна и след това се изправят пред болката от загубата на бременност и безплодие, бракът им е стабилен и оцелява чак до новите епизоди на „И просто ей така“.

Кандис Бушнел се вдъхновява за романа от 1996 г. от собствения си живот – тя живее в Ню Йорк и пише за вестник „The New York Observer“ от 1994 до 1996 г. Името на рубриката ѝ „Сексът и градът“ е заигравка със заглавието на книгата със съвети от 1962 г. „Сексът и самотното момиче“ на Хелън Гърли Браун (главен редактор на сп. „Космополитън“ в продължение на 32 г.).

И въпреки че Бушнел не изказа мнение по темата Тузаря или Ейдън. феновете не изглеждат разочаровани от отговора ѝ.

Един от коментарите гласи: „О, да! Стабилен, любящ и грижовен мъж! Просто ми харесва как Шарлот разцъфтя още повече, когато беше с Хари.“ А друг фен на сериала пише: „Това е единственият правилен отговор“.

Само преди няколко седмици HBO Max пусна нови кадри от втория сезон на „И просто ей така“. Новите епизоди започнаха да се снимат през есента миналата година.

През ноември Сара Джесика Паркър смая феновете, когато беше забелязана да се разхожда из Ню Йорк, облечена в емблематичната си сватбена рокля на Вивиан Уестууд, в която за малко да се омъжи за Туазаря в първия филм. 

Очаква се актьорът Джон Корбет да се завърне в ролята на Ейдън. Въпреки че HBO Max отказа да коментира новината, Паркър призна пред ET, че „вече не може да пази тайна по въпроса“, изглежда потвърждавайки завръщането на Ейдън.

Според източници „Корбет е настроен за значителна роля в няколко епизода от втория сезон като симпатичния производител на мебели.“ А дали някои фенове ще получат това, което отдавна искат: щастлив край за Кари и Ейдън? Предстои да разберем тази година.

Всичко, което трябва да знаете за втори сезон на „И просто ей така…“

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти