Защо Кари Брадшоу всъщност е най-глупавата героиня в историята на сериалите

кари брадшоу
Снимка: HBO

Вяра Иванова

Първа ще вдигна ръка и ще призная, че харесвам "Сексът и градът", гледала съм го и дори продължавам да си пускам някой случаен епизод от време на време, но истината е, че колкото повече години минават, толкова по-ясно осъзнавам, че има нещо генерално сбъркано в героинята на Сара Джесика Паркър - Кари Брадшоу.

Гледах сериала за първи път преди доста години, когато бях още дете, нямах представа какво точно е това нещо "секс" и се чудех защо майка ми и сестра ми го следят с интерес. Няколко години по-късно, когато бях тийнейджърка в разцвета на силите си, отново си пуснах сериала и се влюбих в него. Като студентка реших да му дам шанс отново, защото ми беше скучно в общежитието - беше ми забавно и интересно, но започнах да се дразня на някои решения на героините.

кари брадшоу
Снимка: HBO

А какво става сега, когато си пусна "Сексът и градът"? Облива ме едно носталгично чувство по невинното ми Аз, което вярваше, че всичко, което лети, се яде. Това същото Аз вярваше сляпо на съветите на Кари Брадшоу и си мечтаеше да бъде като нея един ден.

Сега осъзнавам колко откровено тъпо постъпва Кари в повечето случаи и как животът ѝ няма абсолютно никаква връзка с реалността. Никоя жена не прилича на Кари Брадшоу и слава Богу!

кари брадшоу
Снимка: HBO

Ако вие не сте на същото мнение, ще ви дам няколко доказателства по темата, над които да помислите следващия път, когато си пуснете епизод от сериала. "Сексът и градът" завинаги ще си остане иконичен сериал за приятелството и взаимоотношенията между мъжете и жените, но това не значи, че героините му са идеал за жена.

Към доказателствата, че Кари Брадшоу не е толкова идеална >>>

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти