Чарлийз Терон с рядка поява с порасналата си дъщеря, която целият свят мислеше за момче

Освен красива и талантлива актриса, носителката на Оскар Чарлийз Терон е много всеотдайна и подкрепяща майка, която предпочита да пази децата си далеч от медийното внимание.

Вчера обаче звездата направи изключение, като посети Седмицата на модата в Париж с порасната си дъщеря.

48-годишната Чарлийз и 11-годишната ѝ дъщеря Джаксън присъстваха на шоуто на Dior в столицата на Франция. Двете бяха снимани на първия ред по време на зрелищното ревю.

Чарлийз е рекламно лице и представител на луксозния бранд от почти две десетилетия. По време на интервю за The Hollywood Reporter през декември 2022 г. актрисата разказа с усмивка, че порасналата Джаксън е критикувала нейните реклами на Dior.

„Тя вече е в тийнейджърска възраст, така че има моменти, когато например, минаваме през летище и [тя ме вижда на билборд на Dior] и възкликва: „О, Боже, ти си на тази огромна стена без риза, мамо. Това е толкова неудобно. Облечи нещо!“, споделя през смях Чарлийз.

чарлийз терон
Снимка: Getty
Чарлийз Терон с малката Джаксън и тогавашния си приятел Шон Пен, 2015 г.

Чарлийз Терон става майка през 2012 г., когато осиновява първото си дете Джаксън. Три години по-късно приветства в семейството си и по-малката си дъщеря Огъст, която в момента е на 8 години.

Когато осиновява Джаксън, тя е представена на света като момченце. Впоследствие обаче детето започва да се появява с майка си с рокли и поли, което накара всички да се запитат какво се случва с него.

„Да, и аз мислех, че е момче“, съгласява се Чарлийз пред DailyMail преди 4 години. „Докато тя ме погледна, когато беше на три години, и каза: „Аз не съм момче!“

чарлийз терон
Снимка: Instagram

„Ето сега имам две красиви дъщери, които, както всеки родител, искам да защитя и искам да видя как се развиват. Те са родени такива, каквито са и ще намерят себе си, докато растат, ще решат кои искат да бъдат и това не е моя работа“, разсъждава още Чарлийз, отбелязвайки, че нейната работа като родител е да подкрепя и обича децата си безрезервно.

През 2018 г. Терон разкри пред PEOPLE, че винаги е смятала осиновяването за своя път към майчинството, което се дължи до голяма степен на нейното възпитание в Южна Африка и срещите на деца в сиропиталища в родината ѝ.

чарлийз терон
Снимка: Instagram

„Дори когато имах връзки, винаги съм била честна с партньорите си, защото виждах осиновяването като начина, по който семейството ми щеше да изглежда един ден“, признава тя. „Това определено не беше резервна възможност за мен. Винаги е била първият ми избор.“

По-рано този месец Чарлийз разкри, че приема емоционално влизането на дъщеря си Джаксън в средно училище.

„Това беше толкова тъжно. Помислих си „Къде е бебчето ми?“, сподели Терон.

чарлийз терон
Снимка: Getty

„А тя ми каза:„ Мамо, моля те, не ме зяпай, мамо, не ме прегръщай “, продължи актрисата, отбелязвайки колко е различно всичко, когато децата започнат да навлизат в тийнейджърската възраст.

Въпреки това Чарлийз признава, че всички промени, които настъпват, докато децата ѝ растат пред очите ѝ, я изпълват с вълнение.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти