Вижте Чарлийз Терон и порасналите ѝ дъщери, с които актрисата отпразнува рождения си ден

Чарлийз Терон навърши 48 години по-рано тази седмица и отпразнува подобаващо с двете си деца.

Актрисата, родена на 7 август, рядко показва дъщерите си публично, но направи изключение за празничния повод, споделяйки видео в Instagram.

На него виждаме носителката на „Оскар“ да танцува с двете си дъщери Джаксън и Огъст на концерт на Тейлър Суифт в Калифорния. Музикалната звезда провежда дългоочакваното си турне The Eras Tour, което включи и шест вечери на стадион SoFi в Лос Анджелис.

Изглежда, че Терон и децата ѝ са имали незабравима вечер по време на шоуто в понеделник, когато беше и 48-ият рожден ден на актрисата. Към клипа, в който триото танцува на хита “Shake It Off”, актрисата написа: „Благодаря ти за най-хубавия рожден ден, Тейлър Суифт. Прекарахме си страхотно!“

Шарлийз Терон осинови Джаксън и Огъст съответно през 2012 и 2015 г. Докато тя ги държи извън светлината на прожекторите, в интервю за Hollywood Reporter през 2022 г. актрисата откровено сподели какво те мислят за холивудската ѝ кариера.

„Те си мислят: „Знаем, че работиш, но не сме 100 процента сигурни какво правиш.“ По-малкото ми дете казва: „О, Боже, мамо, имам чувството, че не можеш да се задържиш на една работа“, споделя Терон.

„А по-голямата, тя вече е в тийнейджърска възраст, има моменти, когато например вървим през летище и ме вижда на билборд на Dior, и просто казва: „О, Боже, ти си на стената без риза, мамо. Това е толкова неудобно. Облечи си риза!“ А аз отговарям: „Това ще изплати колежа ви!“

„Но дълбоко в себе си, както всяка майка, искам просто да ги впечатля“, признава актрисата.

Най-доброто от стила на Чарлийз Терон

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти