"Той е пракалено стар и странен": модел на "Плейбой" обиди Леонардо Ди Каприо след целувка в клуб

Моделът на "Плейбой" Хайке Конингс нарече Леонардо ди Каприо „твърде странен и твърде стар“, след като сподели преживяванията си от една вечер навън в Лос Анджелис.

Моделът се появи в холандското издание на списанието и си спомни вечерта, когато срещна холивудската звезда в ексклузивен нощен клуб, където се влизало само с покана.

„Видях го да седи там с черната си качулка и черна шапка и направихме зрителен контакт," спомня си Конингс. 

Твърди се, че Хайке била забелязана от 49-годишния Лео и извикана на масата му от неговия мениджър.

„Лео иска да говори с теб“, спомня си тя думите на мениджъра.

Звездата от „Убийците на цветната луна“ преди е признавал, че е „виновен“ за прословутия си навик да се среща само с много по-млади жени и по-точно модели под 25 години.

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

►Леонардо ди Каприо ядосан на слуховете, че се среща само с млади момичета

Хайке твърди, че тя и Лео са целунали в онази вечер. Определя преживяването като „средно“ и споделя, че отхвърлила поканата му да се прибере у дома с него.

„Беше добре, но определено не беше най-доброто, което съм имала“, каза тя и добави, че той бил „шокиран“, когато тя отказала предложението му.

„Разбира се, че не беше свикнал“, каза Хайке. „Когато казах, че не го познавам достатъчно добре, той ми отговори сладко. Уважавам това. При което се обърна към друго момиче и я заведе у дома.“

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

Хайке казва, че никога не е спала с Лео, но има няколко приятелки, които са прекарвали нощта с него и са ѝ споделяли някои диви истории.

„Една приятелка каза, че държал слушалките на ушите си по време на секс, защото не искал да я чува“, споделя моделът. „А друга каза, че дори е сложил възглавница на главата ѝ.“

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти