Опита се да ни го каже преди 20 години: Бритни Спиърс пее за аборта си в своя стара песен

Точно както лекува някои рани, времето има способността винаги да изважда на повърхността някои скрити истини. Именно това се случва сега с поп иконата Бритини Спиърс след признанията, които прави в своята предстояща биографична книга "Жената в мен". 

Поглеждайки отново назад от дистанцията на времето, феновете на Бритни са сигурни, че нейната песен "Everytime" от 2003 г. е написана за аборта на певицата от бившия ѝ приятел Джъстин Тимбърлейк.

По-рано тази седмица стана ясно, че когато е била на 19 години, Бритни е забременяла от Джъстин, но е решила да направи аборт, тъй като той смятал, че са „твърде млади“, за да имат бебе.

В откъси от мемоарите "Жената в мен", достъпни до списание People, Бритни пише, че нейният тогавашен приятел "не бил щастлив", когато тя му съобщила, че е бременна. Тя твърди, че той ѝ е казал, че не са готови да бъдат родители, което я е накарало да прекрати бременността си.

В книгата си Бритни също пише: „Сигурна съм, че хората ще ме мразят за това, но аз се съгласих да не родя бебето. Не знам дали това беше правилното решение. Ако зависеше само от мен, никога нямаше да го направя. Но въпреки това Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да става баща. [...] Към днешна дата това е едно от най-мъчителните неща, които съм преживявала в живота си."

бритни
Снимка: YouTube

Кадър от клипа към песента "Everytime"


Сега феновете са сигурни, че меланхоличната песен "Everytime", издадена след раздялата на Бритни и Джъстин, е всъщност отговор на неговата известна песен от 2002 г., "Cry Me A River".

Текстът от песента на Бритни включва думите: „Предполагам, че имам нужда от теб“, а музикалният видеоклип показва как Бритни гледа раждането на бебе.

След шокиращите разкрития в мемоарите на певицата, феновете бързо събраха две и две и сега настояват, че тя намеква за собствения си аборт в песента - цели 20 години преди да намери куража да признае това пред цял свят -  и че всъщност в песента тя не се обръща към бившия си приятел, а към нероденото им дете.

бритни спиърс джъстин тимбърлейк
Снимка: Getty

Признанията на Бритни породиха подновен интерес към "Everytime", като феновете споделят, че вече възприемат песента по различен начин.

Един потребител пише под клипа на песента в YouTube: "Бритни има толкова красива и  мила душа. Тя не заслужаваше да преживее толкова много болка и страдание в живота си. Фактът, че тя все още става всеки ден и се усмихва, е истинска смелост. Винаги ще стоя до Бритни."

Друг написа: "Тази песен е на 20 години и сега знаем истинската история зад нея, и за първи път се просълзих. Тя не заслужава това, тя заслужава само любов."

Бритни и Джъстин започнаха връзката си, когато бяха съответно на 17 и 18 години през 1999 г. Те останаха двойка до 2002 г.

Любовта на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк в снимки

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти