Обсебена от ножове и налитаща на бой: Сам Асгари разказа повече за развода с Бритни Спиърс

Според последните шокиращи разкрития около развода на Бритни Спиърс и Сам Асгари, поп звездата е упражнявала физически тормоз над половинката си. Поне така твърди Асгари, който вече е подал молба за развод след само 14 месеца брак, предават от Page Six.

Асгари разкри, че отчуждената му съпруга го е нападнала жестоко, докато е спял, оставяйки го с насинено око.

Източници казаха пред TMZ в четвъртък, че бившият личен треньор на Спиърс „често се оплаквал“ от това, че певицата му налитала на бой по време на тяхната седемгодишна връзка. Вътрешният човек казва пред изданието, че няколко пъти охрана е трябвало да се намесва, за да разтърве съпрузите. 

По време на конкретната атака, за която съобщава Асгари, охраната не била наоколо, твърди той. 

29-годишният Асгари разказва, че е спял в леглото им, когато 41-годишната Спиърс "откачила и започнала да го удря". TMZ съобщават, че съпругът „не е отвърнал, но е бил зашеметен, когато жена му го е ударила“.

Предполагаемият инцидент се е случил по-рано тази година - около времето, когато Асгари беше забелязан с очевидно насинено око и следи от ухапвания по ръката. Когато папараците го попитаха за синините тогава, той се опита да отклони вниманието им и помоли да не го снимат.

Бритни Спиърс Сам Асгари
Снимка: Getty

Източници също казаха на TMZ, че Асгари е „притеснен“, защото съпругата му изпитвала голям интерес към ножове.

Вътрешните хора казаха на изданието, че Спиърс държи ножове навсякъде из къщата - включително в спалнята им.

Твърди се също, че носителката на награда Грами „изпитвала параноя, че някой ще я отвлече и се е нуждаела от ножовете като защита“, а Асгари бил уплашен, защото тя се разгневявала за секунди от най-дребните неща.

Асгари подаде молба за развод със Спиърс след само една година брак в сряда, посочвайки „непреодолими различия“ като причина за решението му, пишат от Page Six. Той посочва като дата на раздялата им като 28 юли.

Спиърс все още не е признала публично раздялата, но не изглежда особено притеснена, тъй като публикува в Instagram, че иска да купи кон, след като новината избухна.

Преди да се оженят, Сам беше истинска опора за поп звездата, докато тя лекуваше психичното си здраве през 2019 г. Той я подкрепи и по време на нейната битка да се освободи от настойничеството на баща си.

Двамата сключиха брак в дома на поп звездата в Калифорния през юни 2022 г., почти шест години след като се запознават на снимачната площадка на нейния видеоклип от 2016 г. към песента „Slumber Party“.

Звездната сватба на Бритни Спиърс и Сам Асгари

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти