„Приказките са истински“: Бритни Спиърс с трогателни думи и първи снимки от сватбата си

Бритни Спиърс получи своето „И заживели щастливо!“

40-годишната поп звезда сподели трогателно видео с кадри от сватбата си със Сам Асгари в Instagram този петък - ден след като двойката се ожени в дома ѝ в Лос Анджелис в четвъртък вечер.

На фона на песента на Елвис “Can't Help Falling in Love” в изпълнение на Хейли Рейнхарт, 44-секундният клип в Instagram предлага поглед към техния специален ден.

Той включва поглед отблизо към мечтаната сватбена рокля на певицата от италианската модна дизайнерка Донатела Версаче, както и към персонализираните халки на двойката, дело на дизайнера на бижута Стефани Готлиб.

Видеото показва как Бритни и Сам се подготвят да кажат „Да“, както и интимни моменти от церемонията и партито. И за да е пълна приказната атмосфера, булката имаше дори истинска каляска с бял кон като на Пепеляшка, декорирана с рози.

Звездната сватба на Бритни Спиърс и Сам Асгари

Клипът завършва с гостите на сватбата, които размахват бенгалски огън, докато двойката се отдалечава в бяла кола с надпис "Just Married” отзад. „Приказките са истински“, написа в публикацията си Спиърс, на което Асгари отговори: „Като във филм!“.

По-рано в петък Спиърс публикува снимки от тържеството, разкривайки в надписа, че е била  „толкова нервна“, че е получила паник атака преди церемонията.

Въпреки това, певицата сподели, че „Това беше най-зрелищният ден“. Бритни добави, че  „толкова много невероятни хора“ са присъствали на големия им ден - включително Дрю Баримор, Мадона, Парис Хилтън и Селена Гомес - и че тя е „все още в шок“.

„Моето момиче Дрю Баримор и Селена Гомез, която между другото е много по-хубава на живо, ако това въобще е възможно, дойдоха!!! Останах безмълвна ... Целунах Мадона отново и танцувахме с Парис Хилтън цяла нощ“, написа щастливата булка и също благодари на всички, които са участвали в създаването на нейното приказно празненство. „Чувствах се толкова красива.“

Непоканен за сватбата обаче се появи бивш съпруг на Спиърс - Джейсън Александър, потвърждават пред Variety от офиса на шерифа на окръг Вентура. Сержант Сайръс Заде споделя, че службата на шерифа е била изпратена в резиденцията на Спиърс в Таузънд Оукс, Калифорния, за да разследва жалба за навлизане в частна собственост. ► Повече за случая прочетете тук 

Всички снимки от приказната сватба разгледайте в галерията:

Звездната сватба на Бритни Спиърс и Сам Асгари

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти