Бритни Спиърс се сгоди, а бижуто ѝ е много специално!

Бритни Спиърс е сгодена за приятели си Сам Асгари. Поп звездата обяви щастливата новина в Instagram в неделя, като показа пръстена във видео заедно със своята половинка.

Сам също сподели радостта в си Instagram профила си, където публикува снимка, а по-късно благодари за пожеланията в стори. „Телефонът ми избухна днес! Благодаря ви за огромната любов и поздравления“, написа актьорът от ирански произход. „И двамата обичаме всеки един от вас!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Бижуто на Бритни е 4-каратов диамантен пръстен, дело на нюйоркския дизайнер Роман Малайев, разказват от Entertainment Tonight. Сам Асгари е прекарал месеци в намиране на перфектния дизайнер за персонализирания пръстен, от чиято вътрешна страна е поставена сантиментална гравюра - думата „Лъвица“, какъвто е прякорът на Сам за Бритни.

Двойката се запознава през 2016 г., снимайки видеото към песента на Бритни “Slumber Party”. Новината за годежа 39-годишната Спиърс и 27-годишният Асгари идва малко след като бащата на певицата, Джейми Спиърс, подаде съдебни документи за прекратяване на попечителство върху дъщеря си, продължило вече 13 години и заради което звездата няма пълен контрол върху решенията в личния си живот.

„Бритни и Сам по същество живеят като двойка под вечерен час. Тя иска да бъде освободена от всички ограничения и е готова да се бори за живота си“, сподели наскоро източник на Entertainment Tonight. „Сам се чувства толкова горд с Бритни, че най-накрая получи този момент. Това е нейното освобождаване и мина дълго време.“

Разкритията на Бритни Спиърс за пълното попечителство над нея

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти