„Искам всичко с теб“: Бритни Спиърс споделя трогателна честитка за годеника си

Бритни Спиърс празнува 28-мия рожден ден на Сам Асгари.

40-годишната носителка на наградата „Грами“ пожела на годеника си щастлив рожден ден в четвъртък по време на тропическото им пътешествие, като сподели сладка благодарност към личния треньор със снимка, на която са пред прекрасен залез във Френска Полинезия.

„Честит рожден ден на годеника ми ... Обичам те толкова много ... Искам семейство с теб ... Искам всичко с теб !!!!“ Спиърс написа в публикацията.

Тя и Асгари обявиха годежа си през септември миналата година, след като се срещнаха на снимачната площадка на музикалния си клип „“Slumber Party" през 2016 г. „Бритни е в екстаз“, казва източник пред People, след като Асгари задава въпроса в дома ѝ в Лос Анджелис.

„Сам е опората на Бритни от години. Той се грижи тя да се храни добре и да тренира“, каза друг вътрешен източник пред People през юни. „Тя разчита на него за всичко. Той също работи и има свой собствен живот, но е наоколо, доколкото може.“

Спиърс показа годежния си пръстен с кръгъл диамант в понеделник, като публикува видео, на което двамата с Асгари отлитат с частен самолет за празнуването на тропическия му рожден ден.

„Нека започнат празненствата по случай рождения ден на моя прекрасен годеник ... Обичам го толкова много !!!“ Спиърс написа под кадъра. „Моят герой... моят наставник... моята опора... моето блаженство... моята любов!!! Надявам се да получиш всичко и още повече за рождения си ден !!!“

Преди това двойката посрещна ново попълнение миналия месец, като представи кученцето си, австралийска овчарка, Сойер в Instagram. „Господи, .... можеш ли да имаш две любови на живота си, защото той е на второ място !!!!“ Спиърс написа тогава.

„Мисля, че той ме разбира, особено с тези очи ... кара сърцето ми да се разтапя ... има нужда от мен и това ми харесва !!!!!“, добави тя.

Спиърс, чието 13-годишно опекунство приключи през ноември, миналия месец подписа договор за книга на стойност 15 милиона долара със Simon & Schuster за мемоарна книга, в която разкрива какъв е бил животът и повреме на попечителството ѝ.

Най-добрите живи изпълнения на принцесата на поп музиката

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти