Бритни Спиърс се омъжи, а неин бивш съпруг бе изгонен от сватбата

Бритни Спиърс Сам Асгари
Снимка: Getty

Бритни Спиърс и половинката ѝ Сам Асгари вече официално са съпруг и съпруга! Множество източници потвърждават пред People, че двойката е сключила брак в четвъртък вечер в Лос Анджелис.

Непоканен за сватбата обаче се появи бивш съпруг на Спиърс - Джейсън Александър, потвърждават пред Variety от офиса на шерифа на окръг Вентура.

Най-кратките бракове в историята на Холивуд

Сержант Сайръс Заде споделя, че службата на шерифа е била изпратена в резиденцията на Спиърс в Таузънд Оукс, Калифорния, за да разследва жалба за навлизане в частна собственост. Установено е, че Александър има заповед да не навлиза в окръга и впоследствие е арестуван. Властите все още разследват случилото се, след което ще бъде определено дали срещу нарушителя ще бъдат повдигнати допълнителни обвинения.

Спиърс и Александър, неин приятел от детство, се ожениха през 2004 г., но бракът им продължи общо 55 часа преди да го анулират.

Инцидентът обаче не е попречил на празничното настроение. На церемонията са присъствали около 60 гости, сред които Дрю Баримор, Мадона и Парис Хилтън. Децата на певицата - 16-годишният Шон Престън и 15-годишният Джейдън Джеймс, не са се появили за сватбата, но са „щастливи“ за майка си, каза пред People адвокат на баща им Кевин Федърлайн.

Според източници Спиърс е носила рокля на Versace и е тръгнала към олтара под звуците на “Can't Help Falling in Love” на Елвис Пресли.

„Много съм развълнуван, че този ден дойде и те са женени“, казва мениджърът на Асгари Брандън Коен пред People след церемонията. За младоженеца споделя: „Знам, че той искаше това толкова дълго. Толкова е грижовен и я подкрепя на всяка стъпка“, и добавя още: „Толкова съм благодарен, че имам Сам в живота си и нямам търпение за бъдещето, което ще изградят заедно.“

Редките моменти на Бритни Спиърс и Сам Асгари под прожекторите

Преди празненството приближен разкри, че Спиърс е подготвяла сватбения си ден от близо девет месеца. „Бритни започна да планира и мечтае за сватбата си малко след като се сгоди, през ноември“, твърди източник на People. „За нея е огромна работа, че най-накрая успява да се омъжи. Иска да е перфектно.“

Преди попечителството над звездата да бъде отменено, тя не можеше да взима решения за личния си живот, включително да има деца и да сключва брак. Певицата и фитнес инструкторът се сгодиха през септември 2021 г., близо месец след като станя ясно, че бащата на певицата се отказва от ограниченията върху нея.

За 28-годишния Асгари това е първи брак, докато 40-годишната Бритни Спиърс се омъжва за трети път. Двамата са заедно от 2016 г.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти