"Не си спомням сватбата си": Бритни Спиърс сподели за тъмната страна на едно радостно събитие

Иконата на поп музиката Бритни Спиърс сключи брак за трети път през юни тази година. Въпреки че от щастливото събитие не е изминало много време, певицата направи изненадващо признание - тя не помни в детайли сватбата си с модела и фитнес треньор Сам Асгари. 

В дълга публикация в нейния Инстаграм профил, която вече е изтрита, Спиърс споделя, че не е съвсем сигурна дали е присъствала на собствената си сватба със Сам Асгари, защото през последните три години не е имала “истинско съзнание”.

„Имаше много говорене и ГОВОРЕНЕ на партито !!! Не за мен, за съжаление, защото когато не можете да дишате, тялото ви не може да се отпусне достатъчно, за да говори !!!" гласи публикацията на Бритни.

Певицата отбелязва, че оттогава проблемите ѝ с дишането са се подобрили значително. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

40-годишната Бритни Спиърс и 28-годишния Сам Асгари минаха под венчилото в дома на певицата в Лос Анджелис в присъствието на известни гости като Донатела Версаче, Мадона, Парис Хилтън и Дрю Баримор. 

Звездната сватба на Бритни Спиърс и Сам Асгари

Тогава Спиърс публикува снимки от тържеството, разкривайки в надписа, че е била  „толкова нервна“, че е получила паник атака преди церемонията. Въпреки притеснението, певицата сподели, че това бил „най-зрелищният ден“.


Освен вълнението от това важно събитие в живота, Бритни е имала и друга голяма причина за стрес на сватбата си с Асгари. Непоканен на сватбата се появи един от бившите ѝ съпрузи - Джейсън Александър.

Редките моменти на Бритни Спиърс и Сам Асгари под прожекторите

 

Прочети още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти