Нов удар за Бритни Спиърс: децата ѝ планират да заживеят далеч от нея

Бритни Спиърс изглежда предстои да се отчужди още повече от децата си, след като TMZ съобщиха във вторник, че бившият ѝ съпруг смята да се установи на Хаваите.

Според източници децата на поп принцесата, 17-годишният Шон Престън и Джейдън, на 16, планират да се преместят в Хавай с баща си Кевин Федърлайн, за да избягат от медийния шум и интерес около майка си.

От TMZ твърдят още, че бившият съпруг на Бритни ѝ е изпратил писмо чрез своя адвокат Марк Винсент Каплан. В него той пита дали звездата ще даде съгласието си преместването на синовете ѝ в друг щат.

„Те искат отговор от Бритни до края на седмицата“, заявява източници на TMZ.

Ако 41-годишната Спиърс възрази или не отговори, адвокатът на бившия ѝ Каплан е готов да се яви в съда и да поиска законно разрешение за преместването на момчетата. Смята се, че е възможно съдията да отсъди в полза на Федерлайн, тъй като поп звездата не е виждала децата си повече от година.

Адвокатът потвърди, че не е имало „никакво упражняване на посещение или попечителство през последната година“ и вярва, че Спиърс „ще постъпи разумно и няма да възрази“.

Близки до семейството на Кевин Федърлайн твърдят, че Шон и Джейдън имат желание да напуснат Лос Анджелис, което също може да бъде фактор за решението на съда.

Решението да се установят в Хавай е свързано с факта, че настоящата съпруга на Федърлайн, Виктория Принс, има предложение за работа в университет там. А самия Кевин има възможност да развива като DJ.

TMZ твърди още, че семейството иска да напусне Лос Анджелис през юли, след като Шон завърши гимназия.

Новината за това решение идва около осем месеца след интервюто на Федерлайн за „60 минути: Австралия“, в което той каза, че момчетата се радват заради прекратяването на 13-годишното консерваторство на Спиърс.

„И двамата бяха супер щастливи за нея“, разкри Кевин.

Приблизително по същото време по-малкият син на Бритни, Джейдън, говори с ITV News и изрази желание да поправи отчуждените отношения, които има с майка си.

„На 100 процента смятам, че това може да се поправят, разбира се“, каза той. „Просто ще отнеме много време и усилия... Наистина искам да я видя отново.“

бритни
Снимка: Getty

Попитан дали има още нещо, което иска да каже на майка си, Джейдън каза: „Много те обичам, надявам се на най-доброто за теб. Може би един ден можем да седнем и да поговорим отново.“

По-късно Спиърс отговори на интервюто на Джейдън с емоционален пост в Instagram:

„Изпращам цялата любов на света към теб, (...) до края на живота ми!!!! Любовта към децата ми няма граници и дълбоко ме натъжава да чуя, че не отговарям на очакванията му като майка... Но може би един ден ще можем да се срещнем лице в лице и да говорим за това открито!!!!“

Разкритията на Бритни Спиърс за пълното попечителство над нея

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти