След една година брак: Бритни Спиърс се развежда

Любовната приказка на поп принцесата Бритни Спиърс официално приключи. Оказва се, че нейният съпруг Сам Асгари вече е подал молба за развод след само 14 месеца брак, предават от ET.

Новината за развода идва часове след като се появиха първите публикации, че двойката е решила да се раздели.

Източник на ET заявява: „Бритни и Сам са се разделили. Тя е категорична, че не е изневерявала. Двамата не са се разбирали известно време и най-накрая всичко приключи след голям взрив.“

Межувременно близки на Бритни издадоха, че тя "не се справя добре" на фона на раздялата.

бритни
Снимка: Getty

„Тя е наранена, защото ситуацията събужда стари емоции и спомени. Това е последното нещо, от което се нуждаеше, особено след като момчетата ѝ се преместиха на Хаваите, бяха притеснени от пожарите там и т.н.“

В момента Бритни се опитва да стъпи отново на краката си и да се грижи за своето емоционално, физическо и психическо здраве. А хубавото е, че тя има много приятели и близки, които да ѝ помагат да се почувства по-добре.

Часове след новината за развода Бритни публикува и първия си пост в Instagram, с който обяви плановете си за бъдещето – да си купи кон. В публикацията тя не споменава съпруга си, а коментарите към нея са изключени. 

41-годишната Бритни и 29-годишният Сам са имали възходи и падения по време на цялата си връзка. Откакто се венчаха, фенове на певицата не спираха да наблюдават внимателно изявите ѝ в социалните мрежи, търсейки сигнали, че тя не се чувства добре в брака си.

„Напоследък нещата се влошиха и техните спорове станаха по-сериозни и реални“, твърди близки до семейството, а някои източници дори посочват, че проблемите са били налице още преди сватбата им на 9 юни 2022 г.

Източникът обяснява още: „Техните проблеми обикновено се влошават, когато са далеч един от друг и прекарват времето си разделени. Бритни има склонността да чувства, че Сам понякога не я поставя на първо място. Техните спорове ги накараха да се почувстват много нещастни във връзката си. Също така са на различни мнения, когато става въпрос за бъдещето им като двойка.“

Според TMZ, които първи съобщиха новината за раздялата, решението от страна на Сам да се сложи край на брака е станало окончателно, след слуховете, че Бритни е изневерила на съпруга си.

Въпреки спекулациите за проблеми в двойката през последната година, през юли Асгари подкрепи съпругата си по време на инцидента ѝ с охраната на звездата от НБА Виктор Уембаняма и изрази вълнението си от предстоящите ѝ мемоари. Затова и новината за раздялата изненада мнозина.

Преди да се оженят, Сам беше истинска опора за поп звездата, докато тя лекуваше психичното си здраве през 2019 г. Той я подкрепи и по време на нейната битка да се освободи от настойничеството на баща си.

бритни
Снимка: Getty

Спиърс и Асгари сключиха интимна сватба в дома на поп звездата в Калифорния през юни 2022 г., почти шест години след като се запознават на снимачната площадка на нейния видеоклип от 2016 г. към песента „Slumber Party“.

На сватбата присъстваха други звезди, включително Селена Гомес, Парис Хилтън, Мадона, Дрю Баримор и Донатела Версаче, която създаде роклята по поръчка на Спиърс.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти