Бритни Спиърс отмъсти на Сам Асгари за развода, ето как

Най-известният развод в момента е този на поп иконата Бритни Спиърс и моделът Сам Асгари. В началото, когато събитията все още се развиваха, изглеждаше, че Бритни е по-слабата страна, но след като Сам поиска повече пари от предбрачния договор, целият интернет застана на нейна страна. Сега обаче Бритни изглежда е поела по съвсем различен път, вероятно в опит да привлече още внимание и да нарани бившата си половинка. 

Певицата сподели два видеоклипа в своя Instagram профил, разкриващи провокативни моменти от живота ѝ без Сам. Първото видео, публикувано от певицата, я показва как лежи в леглото гола, покрита само с чаршафи на фона на песента "I Put a Spell on You" на Ани Ленокс. Бритни изключи коментарите към видеото, но когато кипчето стигна до други социални мрежи, феновете побързаха да коментират, че тя избира подобни публикации само за да привлече вниманието на фона на драмата с развода.

Второто видео обаче привлече повече внимание. То показва Бритни в компанията на непознат мъж, който облизва крака ѝ. В един от кадрите се вижда как група мъже са вдигнали певицата на ръце. 

"Поканих любимите си момчета и ИГРАХ ЦЯЛА НОЩ !!!" – пише Бритни. 

И двата видеоклипа бяха публикувани с един час разлика, което предполага, че са от една и съща вечер.

По-рано този месец Сам Асгари подаде молба за развод от Бритни Спиърс след само четиринадесет месеца брак. Моделът призна, че певицата го е тормозела физически по време на брака им, а след това заплаши да сподели неудобна информация за Бритни, освен ако тя не плати повече от предбрачния им договор.

Официалната дата на раздялата на Бритни и Сам е посочена като 28 юли 2023 г. Въпреки че има предбрачен договор, който е в полза на приходите на Бритни преди брака, спорът се съсредоточава около приходите ѝ след брака. Бритни отвърна на удара със силен юридически екип, наричайки действията на Сам изнудване. 

Бритни Спиърс и Сам Асгари сключиха брак в дома на поп звездата в Калифорния през юни 2022 г., почти шест години след като се запознават на снимачната площадка на нейния видеоклип от 2016 г. към песента „Slumber Party“.

Звездната сватба на Бритни Спиърс и Сам Асгари

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти